Grad Trebinje
Izdvojeno

PRILIKA ZA POSAO Na jugu Hrvatske se traže dizajneri, marketinški stručnjaci, voditelji poslovanja, prodavači…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U saradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ove sedmice.

Centrala d.o.o. zapošljava dizajnera interijera (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 22.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Direct Booker d.o.o. zapošljava marketing specijalista (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 15.10. Potrebna znanja i vještine: radno iskustvo u marketingu i turizmu, odlično pismeno izražavanje, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, korištenje društvenih mreža. Više na linku.

Auto Ragusa d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 1.12. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac očekuje iskustvo od pet godina i završenu osnovnu školu. Provjerite detalje putem linka.

Metro zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentiranost na kupca, timski rad, kreativnost i urednost pri radu, volja i želja za stjecanjem novih znanja i izazova. Prijavite se.

Pizza shop d.o.o. zapošljava voditelja poslovanja ugostiteljskog objekta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 13.10. Uvjeti su minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na ugostiteljskom programu, poznavanje poslovanja i trendova u ugostiteljstvu, odgovornost i samostalnost u radu. Provjerite više ovdje.

Perak Auto d.o.o. traži voditelja servisa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 31.10. Posao obuhvaća interaktivni prijem vozila u servis, dogovaranje servisnih aktivnih, kontrola kvalitete izvršenih radova na vozilu i slično. Potrebno je godinu dana iskustva, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sirana Gligora d.o.o. zapošljava voditelja prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 29.10. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite putem linka.

Vizir d.o.o. zapošljava zamjenika zapovjednika vatrogasne postrojbe (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a prijave su otvorene do 16.10. Potrebna je viša stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Više na linku.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Pekarnica Župa zapošljava pomoćnog pekara (m/ž). Mjesto rada su Mlini, a prijave su otvorene do 4.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje putem linka.

Srećno svima!

Povezane vijesti

KONZUM TREBINJE: Otvorena dva radna mjesta

admin

Hotel Nar zapošljava konobara

admin

Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute ove sedmice i započnite svoju novu karijeru!

admin

Oglas za posao: Kurir/dostavljač

admin

Oglas za posao: Vozač/Skladištar

admin

Oglas za posao: Potrebni berači

admin