Grad Trebinje
Hercegovina

SDS NEVESINJE: Naplata parkinga još jedan šamar građanima

Opštinski odbor SDS Nevesinje uputio je oštru kritiku lokalnoj vlasti zbog visine cijene javnog parkinga.

Odluka Skupštine opštine Nevesinje kojom se određuje da će se plaćati parking u našoj opštini od 1. juna 2021. godine u rasponu od 0.5-3 КM još je jedan šamar bahate vlasti SNSD i načelnika Avdalovića prema građanima Nevesinja, navodi se u saopštenju OO SDS Nevesinje.

Dodaje se da je opština Nevesinje trenutno u statusu nerazvijene opštine, te da  načelnik Avdalović i SNSD pokušavaju da Nevesinjce naprave još siromašnijim, a opštinu gurnu u grupu izrazito siromašnih opština.

– Кako načelnik Avdalović misli da građani plaćaju parking opštini ako se zna da 1/3 građana Nevesinja nema nikakav posao? Кojom logikom je donesena ova suluda odluka ako se zna da Nevesinjci koji i rade po svoj komad hljeba idu u Mostar, Gacko, Trebinje ili čak u Hrvatsku jer za njih posla nema u Nevesinju?- pitaju u SDS.

Ova stranka traži od načelnika Avdalovića da smjesta ukine odluku o naplati parkinga jer je ona, po mišljenju SDS, van svakog smisla i samo je dodatni udar na ionako prazne džepove građana Nevesinja.