Grad Trebinje
Izdvojeno Region

Sedmična ponuda poslova u dubrovačkoj regiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U saradnji s portalom posao.hr, gradtrebinje.com donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovu sedmicu. Prijavite se i sretno!

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u pozivnom centru (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 10.12. Uvjeti su izražena komunikativnost, spremnost na rad u smjenama, napredno poznavanje MS Office-a, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te fleksibilnost i sklonost timskom radu. Prijavite se.

Intersnack Adria d.o.o. traži voditelja prodajnih predstavnika (m/ž) na području Dalmacije. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su petogodišnje iskustvo u prodaji u FMCG industriji, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost i timski rad, visoka razina vještina upravljanja timom, važeća vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i inovativnom internacionalnom okruženju. Prijavite se.

Viva d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Dubrovniku. Traži se visoka stručna sprema i znanje engleskog jezika. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te poznavanje osnova informatike. Posao obuhvaća samostalnu organizaciju prodaje, rukovođenje osobljem u prodaji, povećanje prodaje i slično. Provjerite više ovdje.

Tehnomobil traži sakupljača / vozača ee – otpada (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 24.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Kandidati sa C kategorijom imaju prednost. Provjerite više ovdje.

Trast otpremništvo d.o.o. zapošljava referenta otpremništva (m/ž) u Pločama. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijave su otvorene do 30.11. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno godinu dana. Traži se stručni ispit za ovlaštenog carinskog zastupnika te vozačka dozvola. Više na linku.

MGA nekretnine zapošljavaju tesara (m/ž) i zidara (m/ž) u Metkoviću. Prijave su otvorene do popune. Uvjeti su srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 10.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte.

Krtica 2 d.o.o. zapošljava tesara (m/ž), zidara (m/ž), armirača (m/ž) i voditelja gradilišta (m/ž) u Janjini. Potrebna je minimalno završena osnovna ili srednja škola i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Ljekarna Mira Tomas zapošljava magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Ploče, a rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća izdavanje lijekova na recept i bez recepta, savjetovanje korisnika i slično. Potrebna je visoka stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Obšivač zapošljava električara održavanja (m/ž) u Metkoviću. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, a poslodavac osigurava smještaj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Povezane vijesti

CIK BiH raspisao konkurs, traži 12.000 ljudi

admin

TRAŽITE POSAO? Pogledajte šta se nudi ove sedmice

admin

Želite poslovnu promjenu i izazov? Puno je prilika, nude se odlične satnice, plaćen smještaj, društvene aktivnosti za kolektiv…

admin

Tražite posao? Dubrovački vrtovi sunca nude više pozicija, pogledajte uslove…

admin

Hotel Nar zapošljava sobaricu

admin

JU ZZZ RS – Trebinje: Slobodna radna mjesta na dan 30.5.2024. godine

admin