Grad Trebinje
Republika Srpska

Širi se loša teza da je živjeti pošteno uzaludno (Video)

Prof. dr Jelena Trivić navodi da je zakon o kleveti donesen sa ciljem da budu kažnjeni svi koji ne misle kao režim.

“Neće se on odnositi samo na novinare, nego na svakoga ko na javnom mjestu ili putem javnim medija proširi navodnu laž. Ja sam odmah reagovala na to i rekla sam da svi oni koji će i dalje pričati o kriminalu režima imaju moju podršku, a kao dokaz te podrške sam rekla da ću ja i dalje ponavljati da imamo lažnog predsjednika, vlast formiranu na izbornoj korupciji”, kazala je Jelena Trivić i dodala:

“Pa evo neka i mene kažnjavaju, prijavljuju, neka rade šta god hoće. Svemu dođe kraj. Širi se jedna loša teza da je živjeti pošteno uzaludno.”

Dok imamo, kaže ona, pravosuđe koje je pod kontrolom političkih, korumpiranih elita ne vjerujem da će se režimu vratiti ovaj zakon na način da će sudovi postupati po prijavama protiv njih.

“Ali da im se može vratiti da način da stvore revolt, bunt kod ljudi, da s proljeća dođemo u situaciju da imate nezadovoljne borce, nezadovoljene građane zbog poskupljenja, vidite njih kako se bahate. I mogu doći u situaciju da to ili nešto drugo bude inicijalna kapisla za određeni revolt naroda”, zaključila je Trivić za Mrežu.

Komentar