Grad Trebinje
Region

TEPAVČEVIĆ ZADOVOLJNA Velika zainteresovanost građana za vakcinu

Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i član Kriznog štaba Srbije, Darija Kisić Tepavčević, obišla je na Beogradskom sajmu punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, gdje se danas vakcinišu zaposleni i korisnici socijalnih ustanova u nadležnosti grada Beograda.

Tepavčević je sa novinarima podijelila utiske o zainteresovanosti građana za vakcinaciju, kao i o organizaciji na Sajmu i navela da je zainteresovanost ogromna, a organizacija fantastična.

Istakla je da su se praktično svi zaposleni u socijalnim ustanovama, kao i korisnici Sigurne kuće prijavili za vakcinaciju.

– U ovom momentu prolaze proceduru i vakcinišu se – kazala je Kisić Tepavčević i još jednom apelovala na sve građane da se odazovu pozivu na vakcinaciju.

– Znamo da je to dobro za sve nas, vidimo da je veliki broj građana shvatio koliko je to značajno i nadamo se da ćemo u narednom vremenskom periodu steći kolektivni imunitet koji će da nas brani od širenja ove bolesti – navela je ministarka.

Dodala je da kako mi budemo jačali, tako će virus da slabi i istakla da je to jedino oružje u borbi sa virusom Kovid-19.

– Mi sada jasno vidimo i svetlost na kraju tunela, koja postaje sve jača i jača – zaključila je Kisić Tepavčević.