Grad Trebinje
Trebinje

Trebinjski DEMOS: Prvi i najbitniji izbori za stranku

Član Glavnog odbora Demosa Suzana Gašić izjavila je sinoć da su predstojeći izbori prvi za Demos u Republici Srpskoj i kao takvi su najbitniji jer treba da se potvrde kao stranka koja zaslužuje da učestvuje u radu lokalnih parlamenata u Srpskoj.

Ona je naglasila da očekuje da će Gradski odbor Demosa u Trebinju osvojiti planirani broj odbornika i da vjeruje da će kandidati ove stranke doprinijeti najboljem rezultatu stranke na predstojećim izborima.

Gašićeva, koje je sinoć u Trebinju prisustvovala predstavljanju kandidata Demosa za odbornike, istakla je da se izbori ovog puta održavaju pod posebnim uslovima zbog epidemije virusa korona i pozvala sve građane da se pridržavaju svih mjera kako bi se sačuvalo zdravlje.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa u Trebinju Slaviša Janković rekao je da je cilj ove stranke da na lokalnim izborima osvoje odbornički mandat.

Janković je rekao da su u svom programu akcenat stavili na najmlađe kategorije stanovništva, odnosno na djecu.

“Tražićemo preko naših izabranih poslanika da se u Narodnoj skupštini donese zakon o zvanju majke, jer mi smatramo kao Gradski odbor da je to najbitniji zakon na području Republike Srpske. Ako nema djece mi nemamo političare, nemamo ekonomiju, nemamo ništa”, istakao je Janković.

Učesnike večerašnje konvencije pozdravio je i kandidat SNSD-a i zajednički kandidat koalicije za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić, koji je istakao da kadar Demosa u aktuelnoj vlasti daje značajan doprinos razvoju grada, te da očekuje da će tako biti i u narednom mandatu.

Gradski odbor Demosa u Trebinju podržao je kandidaturu SNSD-ovog kandidata Mirka Ćurića za gradonačelnika Trebinja. 

SRNA

Povezane vijesti

Šaraba: Raspušten Gradski odbor Trebinje

admin

Čubrilović: DEMOS će unijeti svježinu u rad lokalnog parlamenta

admin

Trebinje: DNS pokreće krivičnu prijavu protiv DEMOSA?! (Video)

admin