Grad Trebinje
Trebinje

Čubrilović: DEMOS će unijeti svježinu u rad lokalnog parlamenta

Predsjednik Demokratskog saveza /DEMOS/ Nedeljko Čubrilović rekao je u Trebinju je da ova stranka u najjužnijem gradu Srpske očekuje da postane parlamentarna, kako bi svojim idejama unijela određenu svježinu u rad lokalnog parlamenta.

On je napomenuo da DEMOS prvi put izlazi na lokalne izbore u Republici Srpskoj te da je ovo prilika da se pokaže stvarna vrijednost ove stranke.

Čubrilović je izrazio zadovoljstvo činjenicom da su na odborničkoj listi stranke u Trebinju ljudi koji imaju zanimanja, profesije i ostvarene rezultate, kojima prvo zanimanje nije političko.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Slaviša Janković rekao je da ova stranka na predstojeće lokalne izbore u Trebinju ide sa kandidatskom listom sa 19 imena.

“Smatramo da možemo odgovoriti bilo kom izazovu kada su u pitanju problemi u Trebinju. Nastupamo sa lokalno-patriotskom pričom `Trebinje bez dileme, Trebinje prije svega`”, dodao je Janković.

On je naglasio da ova stranka očekuje jedan odbornički mandat u trebinjskom parlamentu te da bi bili zadovoljni sa 800 glasova.

Predsjednik Aktiva žena Gradskog odbora DEMOS-a Aleksandra Koprivica rekla je da je ovo mlada partija koja tek treba da pokaže svoju snagu, te da će se to desiti na predstojećim izborima.

ТРЕБИЊЕ, 5. НОВЕМБРА /СРНА/ – Предсједник Демократског савеза /ДЕМОС/ Недељко Чубриловић посјетио је Градски одбор ДЕМОС-а у Требињу.

“Na listi su čestiti, pošteni ljudi, mladi prije svega, majke.. Mislim da takvim ljudima treba dati podršku”, navela je ona i pozvala birače da izađu 15. novembra na izbore i daju podršku kandidatima ove stranke.

Delegacija ove stranke položila je vijenac u trebinjskoj Spomen-sobi.

SRNA

Povezane vijesti

U Mostaru počeli pregovori: Jedno važno mjesto pripada i Srbima

admin

PONOVO NA GLASANJE CIK BiH poništila izbore u Srebrenici i Doboju

admin

Bakalar: Ponovno brojanje svih glasova u Mostaru nije loša ideja

admin

Mostar: Srpskim posmatračima nije dozvoljeno na uđu na više biračkih mjesta

admin

Mostarski Srbi odbili da se sastanu sa Inckom

admin

Zoran-Zoka Janković: Milivojević je antifašista, neće oštetiti ni jednog Mostarca

admin