Grad Trebinje
Trebinje

U Muzeju Hercegovine promovisana knjiga “Volja Naroda”

U Muzeju Hercegovine večeras je predstavljena knjiga “Volja naroda” Milorada Dodika.

Knjigu, objavljenu u izdanju Nezavisnih novina iz Banjaluke, koja je svojevrsno svjedočanstvo o prošlogodišnjoj izbornoj kampanji i periodu nakon izbora, priredio je Milan Ljepojević.

U knjizi “Volja naroda” sabrana su obraćanja, besjede i govori Milorada Dodika od prošlog septembra do marta ove godine, među kojima su obraćanja u lokalnim zajednicama u izbornoj kampanji, medijski nastupi i obraćanja u Savjetu bezbjednosti i Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“To je knjiga za koju se sa pravom može reći da je svjedočanstvo jednoga vremena i koja govori o angažmanu i zalaganju Milorada Dodika za opstanak Republike Srpske, njen prosperitet i njen razvoj“, istakao je Ljepojević.

„U knjizi, kroz svoje govore, predsjednik Dodik upozorava i na neke stvari koje nam se sad događaju, nešto što je predosjećao ili imao informacije ili znao procijeniti kuda će ići ovi politički procesi“, naglašava recenzent knjige Franc Sošnja.

IMG_20211001_180750.jpg (140 KB)

Knjiga pokazuje i najviši nivo odbrane interesa srpskog naroda u BiH i odbrane Republike Srpske, koja je garant slobode i opstanka Srba zapadno od Drine, rečeno je na promociji.

Okupljene je večeras pozdravio i Luka Petrović, generalni sekretar SNSD-a.

Radio Trebinje