Grad Trebinje
Trebinje

U sudaru četiri vozila povrijeđeni džudisti iz Laktaša

– Džudisti i trener iz džudo kluba “Laktaši”, koji su sinoć imali saobraćajnu nezgodu po povratku sa takmičenja u Trebinju, živi i zdravi, potvrdio je sinoć Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša.

On je dodao da su se neki vratili sinoć, a da će za ostale biti organizovan prevoz danas, kada se završe redovne procedure u trebinjskoj bolnici.

Iz džudo kluba “Laktaši” saopštili su da su svi džudisti dobro, da su zdravi i sa manjim povredama.

“Neizmjernu zahvalnost dugujemo gradonačelniku Laktaša Miroslavu Bojiću, koji je odmah odreagovao i ponudio svu moguću pomoć, uključujući i prevoz za četvoro članova kluba, koji su još uvijek u Trebinju. Najviše hvala roditeljima koji su ostali pribrani i omogućili da se svi naši resursi usmjere na što brže rješavanje situacije i zbrinjavanje djece”, saopšteno je iz džudo kluba “Laktaši”.

Podsjetimo, više osoba je povrijeđeno u sudaru četiri vozila u mjestu Staro Slano kod Trebinja.

Povrijeđeni su prebačeni u trebinjsku bolnicu, gdje se za sada nisu mogli izjasniti o stepenu povreda.

Iz policije navode da su u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 18.10 časova, učestvovala vozila hjUndai, škoda oktavija, mercedes vito i opel korsa.

Dok je trajao uuviđaj, saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta Trebinje – Ljubinje bio obustavljen, rekli su u policiji.

Komentar