Grad Trebinje
Region

Uhapšen pomoćnik direktora policije zbog šverca droge

Vršilac dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije Crne Gore za Sektor za borbu protiv kriminala Dejan Knežević uhapšen je danas zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i druga krivična djela, potvrdio je portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić.

“U nastavku akcije koju Specijalno policijsko odjeljenje preduzima po nalogu i zajedno sa Specijalnim državnim tužilaštvom, a na osnovu višemjesečnog planiranog i koordinisanog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Evropola, danas je lišen slobode vršilac dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor za borbu protiv kriminala D.K. zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i druga krivična djela”, rekao je Radonjić.

On je naveo da će Specijalno državno tužilaštvo o daljim radnjama i stanju postupka blagovremeno obavještavati javnost, prenose crnogorski mediji.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja Kneževića su uhapsili nešto poslije 17.00 časova. Saopštenjem se oglasila i Uprava policije Crne Gore

(Srna) Foto:Gov.me

Komentar