Izdvojeno Trebinje

BORENOVIĆ PRELOMIO Borjan preuzima PDP u Trebinju


Dr Saša Borjan će od danas biti novi predsjednik Gradskog odbora PDP u Trebinju, a njegov izbor će biti potvrđen na današnjoj sjednici Predsjedništva PDP koje koja će biti održana u Banjaluci, saznaje Srpskainfo.  

Predsjednik PDP, Branislav Borenović je, na zahtjev velikog broja članova i nakon dužeg perioda neaktivnosti i nerada odbora, odlučio da rekonstruiše trebinjski PDP i na čelo odbora predloži Borjana.

Borjan je široj javnosti postao poznat nakon što je javno pocijepao diplomu Medicinskog fakulteta zbog, kako je tada naveo, političkog revanšizma koji je nad njim sprovodila gradska vlast i rukovodstvo Doma zdravlja, a na prijevremenim izborima za gradonačelnika Trebinja bio je protivkandidat SNSD-ovom Mirku Ćuriću.

Dr Saša Borjan je odbornik PDP u Skupštini grada Trebinje, a u najjužnijem gradu Srpske važi za odmjerenog političara, časnog čovjeka i odličnog ljekara, kažu u PDP.

Do sada je Gradski odbor PDP u Trebinju vodio Slavko Vučurević.


Povezane vijesti

“Stavio se u službu režima SNSD” Iz PDP odgovorili na prozivke Vučurevića

admin

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Nosilac Ordena Miloša Obilića: Zoran Mandić povjerenik PDP u Foči

admin

“PROPALO I PRIJE NEGO JE POČELO” Trivićeva o razgovorima Srpske i Federacije o BiH

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više