Grad Trebinje
Košarka

Evroliga želi Dejana Bodirogu: Slavni košarkaš preuzima jednu od rukovodećih uloga u elitnom takmičenju?!

Dejan Bodiroga mogao bi da preuzme jednu od rukovodećih funkcija u Evroligi.

Bodiroga je jedan od igrača koji je najviše uticao na popularizaciju Evrolige, kojom je dominirao početkom ovog veka i tri puta bio šampion, a kako prenosi “MozzartSport“, uskoro bi moglo da se desi i da kao funkcioner pomogne daljem razvoju vrhunske klupske košarke u Evropi.

Navodno bi Bodirogin povratak u Evroligu mogao da bude na stolu već tokom narednog sastanka vlasnika, planiranog za sledeću sedmicu (najverovatnije 25. maja).

Nezvanično se sa više strana može čuti ono što mi u Srbiji odavno znamo, da je Bodiroga prava ličnost za jednu od čelnih pozicija Evrolige, ne samo zbog blistave i pobedničke igračke karijera, nego i zbog velikog poštovanja koje uživa u Španiji, Grčkoj, Italiji, odnosno ma gde god da se pojavi, već i zbog njegove sposobnosti da kao čelnik velike organizacije prepozna prave putokaze, što je i potvrdio kada je kao potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije objasnio u kom smeru treba da se razvija naša reprezentativna košarka da bi se vratila u evropski i svetski vrh, piše u tekstu pomenutog portala.

Dejan Bodiroga

Povezane vijesti

Bodiroga novi predsjednik Eurolige

admin

MNOGO SKUPA SLIKA! Vladika Grigorije u društvu legendi srpskog sporta

admin

Dejan Bodiroga na sahrani mitropolita Amfilohija

admin

Komentar