Grad Trebinje
Region

MNOGO SKUPA SLIKA! Vladika Grigorije u društvu legendi srpskog sporta

Vladika Grigorije, episkop dizeldorfski i cijele Njemačke, objavio je na Instagramu “skupu sliku”, na kojoj se nalazi sa našim proslavljenim fubdalerom Nemanjom Vidićem i Dejanom Bodirogom, legendarnim košarkašem, koji je sa našom reprezentacijom osvojio sve. Pored ove slike, njima trojici je zajedničko i što su kritičari vlasti, zbog čega su bili i na udaru tabloida.

Vladika Grigorije je ovu fotografiju podijelio na Instagramu, gde je napisao da je sa Vidićem i Bodirogom pričao o sportu, životu i kulturi, ali je i naglasio da su se prisjetili i Grigorijevih reči iz zbirke priča “Preko praga”.

– Ne budimo ljuti na naše igrače i kad izgube od drugih timova, jer lopta je lopta i pripada svima, a pouku o smislu daje i kad gubimo i kad dobijamo. Igru ili loptu. Samo igrači koji nauče voljeti saigrača (nije lako, ali je neophodno), a poštovati protivnika (što je još teže, ali je uzvišeno), samo takvi dobijaju vijenac pobednika – napisao je vladika Grigorije na Instagramu.

Povezane vijesti

Vladika Grigorije DAO ODGOVOR na pitanje DA LI TREBA DA SE RADI NA CRVENO SLOVO i ovo objašnjenje prilično će vas iznenaditi

admin

Bodiroga novi predsjednik Eurolige

admin

Grigorije: Gore bi bilo da ćutim i gledam nepravdu nego da grešim u procenama

admin

Krsna slava Fondacijе ”Svеti Vukašin” (Foto)

admin

Predstavljena knjiga o vladici Atanasiju: Čovek koji je bio događaj (Foto)

admin

Evroliga želi Dejana Bodirogu: Slavni košarkaš preuzima jednu od rukovodećih uloga u elitnom takmičenju?!

admin

Komentar