Grad Trebinje
Republika Srpska

Javna podrška Nešića kandidatima opozicije zadnja karta “novopečenog” opozicionara

Maja Dragojević Stojić, kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora istakla je da je javna podrška Nenada Nešića kandidatima opozicije zadnja karta “novopečenog” opozicionara.

“Javna podrška kandidatima opozicije zadnja je karta “novopečenog” opozicionara. Od pružene ruke Nenada Nešića možemo samo uprljati svoju. Ne samo ruku, već i obraz. Mjesec dana igranja opozicije ne može vas iskupiti za sve ono loše što ste uradili ovoj zemlji i narodu u njoj. Sve ove godine bili ste ključni faktor kreiranja lošeg sistema. Vi niste promjena. Niste novi ljudi koji donose promjene. Pogotovo ne u Prijedoru. Prijedoru je dosta DNS-a i vaših koalicionih partnera svih ovih godina. Iskreno vjerujem da će ta politika proći kao onaj šutirani novac sa vašeg veselja. Nismo ni to zaboravili.

Nadam se da je časnim ljudima u opoziciji jasno šta je ovdje cilj. Ogaditi politiku, obesmisliti opoziciju i odvući što više glasova naroda koji iskreno želi promjene.
 
Povući se neću. Moja kandidatura najveću šansu daje mom narodu, a ne bilo kojoj stranci”, napisala je Maja Dragojević Stojić, na svom Facebook profilu.

ATV

Povezane vijesti

U Mostaru počeli pregovori: Jedno važno mjesto pripada i Srbima

admin

PONOVO NA GLASANJE CIK BiH poništila izbore u Srebrenici i Doboju

admin

Bakalar: Ponovno brojanje svih glasova u Mostaru nije loša ideja

admin

Mostar: Srpskim posmatračima nije dozvoljeno na uđu na više biračkih mjesta

admin

Mostarski Srbi odbili da se sastanu sa Inckom

admin

Zoran-Zoka Janković: Milivojević je antifašista, neće oštetiti ni jednog Mostarca

admin