Grad Trebinje
Republika Srpska

JOŠ JEDNA PRODAVNICA Sastanak Katića i gradonačelnika Ćurića

U Istočnom Novom Sarajevu sastali su se načelnik ove opštine Jovan Katić i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić u okviru svečanosti i prigodnih događaja povodom Dana i krsne slave ove lokalne zajednice – Spasovdana.

“Danas smo u izuzetnoj prilici da sa našim dragim prijateljima iz Trebinja razgovaramo o budućim zajedničkim projektima naše opštine i Grada Trebinja, posebno na unapređenju privredno-ekonomskih odnosa, razvoju infrastrukture i saradnje u oblastima obrazovanja, kulture, sporta i turizma, što je jedna od glavnih karakteristika ovog znamenitog grada na Trebišnjici”, rekao je Katić Srni uoči sastanka.

Nakon ovog susreta nisu planirane izjave za novinare, a za 12.30 časova najavljeno je svečano otvaranje “Hercegovačke kuće” u poslovnom dijelu nove sportske dvorane, u prisustvu Katića, Ćurića, te brojnih zvanica i gostiju.

U ovoj prodavnici, koja je osim Trebinja već otvorena u Beogradu i Banjaluci, nude se autohtoni hercegovački proizvodi – sir, pršut, med, vino, čajevi, kozmetički preparati izrađeni na biljnoj bazi /melemi, kreme, eterična ulja/, te povrće i voće sa ovog podneblja.

SRNA

Povezane vijesti

Dogovor delegacija Trebinja i Beograda – U srpskoj prestonici se otvara Hercegovačka kuća

admin

HERCEGOVAČKE KUĆE Gradnja i stanovanje (Video)

admin

Banjalučke delicije u Hercegovini, otvara se Krajiška kuća u Trebinju

admin

ZA POHVALU I PRIMJER: Uspješno poslovanje Hercegovačke kuće (Video)

admin

Trebinjci ponosni na Hercegovačku kuću

admin