Grad Trebinje
Trebinje

Jovica Vlatković – Predsjednik gradskog odbora DNS-a

Jovica Vlatković izabran je sinoć za predsjednika trebinjskog Gradskog odbora Demokratskog narodnog saziva /DNS/, kao i 42 člana ovog tijela.

Vlatković je novinarima rekao da je novi Gradski odbor DNS-a u Trebinju izuzetno kvalitetan.

“To su fini, čestiti, radni, obrazovani i pošteni ljudi. Nadam se da ćemo i promijeniti neke stvari u Trebinju, uticaćemo na kulturu, na investicije, na razvoj grada. Trebinje nam je veoma bitno”, naglasio je Vlatković.

On kaže da se nada da će ova partija u novom sazivu trebinjske Skupštine imati tri odbornika, te da očekuje da DNS bude druga po snazi politička partija u Trebinju.

Generalni sekretar DNS-a Darko Banjac rekao je da je cilj ove stranke u Trebinju 1.500 glasova na predstojećim lokalnim izborima.

“Ova izborna skupština je dokaz da DNS u Trebinju postoji i da je bila ispravna odluka predsjednika Nenada Nešića da raspusti ovaj odbor. DNS u Trebinju je partija koja je prepoznatljiva”, dodao je Banjac.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić trebinjskom Gradskom odboru obratio se telefonom i čestitao izbor svim članovima i predsjedniku.

“Spremno dočekujemo izbore. Očekujem da DNS u Trebinju potvrdi očekivanja Predsjedništva stranke i da ostvari najbolji mogući rezultat, da pokažu da smo samostalna politička partija koja samostalno donosi odluke”, poručio je Nešić.

SRNA

Povezane vijesti

U Mostaru počeli pregovori: Jedno važno mjesto pripada i Srbima

admin

PONOVO NA GLASANJE CIK BiH poništila izbore u Srebrenici i Doboju

admin

Bakalar: Ponovno brojanje svih glasova u Mostaru nije loša ideja

admin

Mostar: Srpskim posmatračima nije dozvoljeno na uđu na više biračkih mjesta

admin

Mostarski Srbi odbili da se sastanu sa Inckom

admin

Zoran-Zoka Janković: Milivojević je antifašista, neće oštetiti ni jednog Mostarca

admin