Grad Trebinje
Izdvojeno Republika Srpska Video

„Možda neću stići u Svetu zemlju, ali ću umrijeti na svetom putu“ Ovo su Vukanović i Nešić izjavili u završnom obraćanju u TV duelu (Video)

Vrhunski patriotizam je da živimo u miru, obuzdamo moćnike, vratimo narodu što je oteto, da promijenimo nakaradni sistem koji je stvorio Milorad Dodik, u kome ovakvi ljudi preko noći postaju milioneri.

To je u završnoj riječi u TV duelu sa Nenadom Nešićem, na ATV izjavio Nebojša Vukanović.

– Nisam prešao kilometar službenim kolima, nikada nisam napravio ništa na štetu države. Treba popraviti životni standard, vratiti srednji stalež. Zakon da bude jednak za sve, da bude pravedna država. Ja kao mrav iz Jevanđelja, možda neću stići u Svetu zemlju, ali ću umrijeti na svetom putu – rekao je Vukanović.

Istovremeno, Nešić je i na kraju ponovio da je „Vukanović jako frustriran čovjek i jako veliki lažov“.

– Ako posjeduje dokaze da sam ja uradio neko krivično djelo, neka ih preda tužilaštvu. Vukanović ima svoj blog, na njemu zarađuje ogromne pare na taj nači što objavljuje neprovjerene, senzacioanlističke vijesti. Na taj nači diže svoju popularnost. Prije je bio savjetnik kod Mladena Bosića u PS BiH. Za četiri godine nije predložio nijedan amandman, nijedan zakon, bavio se špijuniranjem ljudi. Cijelo vrijeme bježite od istine. Sve što ste prezentovali, ja sam demantovao. Nenad Nešić je čist – zaključio je lider DNS.

Povezane vijesti

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin