Grad Trebinje
Hercegovina

Nosilac Ordena Miloša Obilića: Zoran Mandić povjerenik PDP u Foči

Predsjednik PDP Branislav Borenović predstavio je novog povjerenika za Opštinski odbor PDP Foča, Zorana Mandića.

Mandić je nekadašnji načelnik Centra javne bezbjednosti Foča, CJB Istočno Sarajevo i načelnik Uprave kriminalističke policije Republike Srpske.

– Gospodin Mandić je odlučio da se, nakon penzionisanja u policiji, nastavi boriti protiv negativnih pojava u društvu aktivnim učešćem u politici. Drago mi je što je čovjek impresivne biografije, nosilac Ordena Miloša Obilića i neko u čijem su mandatu načelnika CJB Istočno Sarajevo razbijani najozbiljniji kriminalni klanovi, a njihove vođe pohapšene, izabrao baš PDP kao stranku u kojoj će početi svoj politički angažman – rekao je Borenović.

On je istakao da će Mandić, kao čovjek koji je čitav život posvetio borbi protiv organizovanog kriminala, mnogo doprinijeti timu PDP sa kojim dijeli isti cilj: pravedno društvo u kojem zakon važi jednako za sve.

Zoran Mandić se zahvalio na ukazanom povjerenju.

– Dobro sam upućen i znam da je PDP stranka koja ne koketira s kriminalcima, stranka normalnih ljudi koji vole svoj kraj i svoju Republiku i dijele sudbinu i život svojih komšija. Želim da stvorimo političku klimu koja će mojim kolegama u Policiji Republike Srpske, ogromnoj većini čestitih, normalnih ljudi, kako običnih policajaca, tako inspektora i rukovodilaca, pomoći da efikasno rade svoj posao bez političkih pritisaka i ograničenja, da se izborimo za normalnu, pravno uređenu, prosperitetnu Republiku Srpsku – rekao je Mandić.

Mandić je rekao da je jedan od ciljeva njegovog političkog djelovanja zaustavljanje odlaska stanovništva, jer, kako kaže, sada svjedočimo da je jedan istorijski regionalni centar poput Foče sveden na 18.000 stanovnika.

– Dijelimo istu viziju i zato za mene nije bilo dileme da je PDP stranka u kojoj mogu dati svoj najbolji doprinos da moja Foča i moja Stara Hercegovina krenu putem preporoda. Ja sam spreman da se stavim na čelo svima u ovom kraju koji žele pošten i normalan život, a takvih je ogromna većina. Idemo bez straha do pobjede i jedne bolje Foče i Republike Srpske – istakao je Mandić.

srpskainfo.com

Povezane vijesti

ZMAJ OD ŠIPOVA SE IZVINIO BORENOVIĆU Žao mi je zbog nekulturnih riječi (Video)

admin

Da li je na pomolu NOVA OPOZICIONA STRANKA: Trivićeva na izlaznim vratima PDP, ali nema namjeru da ode sama

admin

Narod Hercegovine se budi: Dosta je bilo tiranije

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin

Krunić: Korupcija, kriminal i siledžijstvo u stranačkim redovima Ujedinjene Srpske

admin

Krunić o boravku Trišić Babić u Parizu “Dok druge naziva soroševcima, Dodikovi najbliži saradnici obilaze konferencije”

admin