Izdvojeno Hercegovina

Petrović: Trenutak da se Srbi pozicioniraju u Mostaru


Šef izbornog štaba Liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” Luka Petrović poručio je da je došao trenutak da se Srbi pozicioniraju u Mostaru, te da vjeruje da će poslije izbora biti u prilici da u ovom gradu odlučuju o svojoj sudbini.

Izborni štab ove liste sinoć je održao sastanak sa mještanima mostarskog naselja Hodbina na kome je zaključeno da Srbi u Mostaru samo zajedničkim snagama mogu doći do cilja, a to je izbor legitimnog predstavnika u Gradsko vijeće Mostara.

“Nosilac liste, Velibor Milivojević je saborna ličnost koja može sve okupiti. Vjerujemo da ćemo ubuduće moći odlučivati u Mostaru, gdje srpska zajednica mora ojačati. Cilj nam je jači Mostar sa Srbima”, istakao je Petrović na sinoćnjem sastanku.

On je napomenuo da srpsko stanovništvo ima mnogo problema, koje će u narednom periodu nastojati rješavati.

Nosilac liste Velibor Milivojević naglasio je da se konačno mora prepoznati šta su problemi i prioriteti svake zajednice, naselja i porodice.

“Imaćemo podršku i dalje, ali moramo pametno raditi i investirati da nas ima više. Bitno je da dođemo do svog predstavnika, da zajedno djelujemo preko Koordinacije i preko kancelarije Vlade Republike Srpske”, rekao je Milivojević.

On je naveo da su se sve snage objedinile da bi bilo bolje Srbima, ali i svima ostalima u Mostaru.

“Dajte da se svi zainteresuju, da se čuje mišljenje svih nas, sve ono što je dobro i što je loše. Bitno je da pokažemo i različito mišljenje i ideje, ali da dođemo do zajedničkog cilja”, izjavio je Milivojević.

Petrović i Milivojević su u Mostaru obišli više naselja i razgovarali sa nekoliko porodica kako bi sagledali situaciju i predstavili svoje planovove i ciljeve.


(Vijesti.ba / NN)


Povezane vijesti

Za Srbe u Mostaru ponovo nema mjesta u javnom sektoru (VIDEO)

admin

Dodik: Na terenu mijenjati položaj Srba u Mostaru, inače je sve MRTVO SLOVO NA PAPIRU

admin

Mostarac Senad Šantić sve svoje zaposlenike odveo u Alanyu na godišnji odmor

admin

Petrović: narod Bileće ostao bez vlasti; Vujović oštro odgovorio

admin

Petrović – Nedopustivo je i za svaku osudu nanošenje teških povreda Marku Dučiću

admin

VAKCINACIJA KLJUČ ZA OKONČANJE PANDEMIJE Milinković pozvao građane da se prijave

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više