Grad Trebinje
Izdvojeno Hercegovina

Petrović: Trenutak da se Srbi pozicioniraju u Mostaru

Šef izbornog štaba Liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” Luka Petrović poručio je da je došao trenutak da se Srbi pozicioniraju u Mostaru, te da vjeruje da će poslije izbora biti u prilici da u ovom gradu odlučuju o svojoj sudbini.

Izborni štab ove liste sinoć je održao sastanak sa mještanima mostarskog naselja Hodbina na kome je zaključeno da Srbi u Mostaru samo zajedničkim snagama mogu doći do cilja, a to je izbor legitimnog predstavnika u Gradsko vijeće Mostara.

“Nosilac liste, Velibor Milivojević je saborna ličnost koja može sve okupiti. Vjerujemo da ćemo ubuduće moći odlučivati u Mostaru, gdje srpska zajednica mora ojačati. Cilj nam je jači Mostar sa Srbima”, istakao je Petrović na sinoćnjem sastanku.

On je napomenuo da srpsko stanovništvo ima mnogo problema, koje će u narednom periodu nastojati rješavati.

Nosilac liste Velibor Milivojević naglasio je da se konačno mora prepoznati šta su problemi i prioriteti svake zajednice, naselja i porodice.

“Imaćemo podršku i dalje, ali moramo pametno raditi i investirati da nas ima više. Bitno je da dođemo do svog predstavnika, da zajedno djelujemo preko Koordinacije i preko kancelarije Vlade Republike Srpske”, rekao je Milivojević.

On je naveo da su se sve snage objedinile da bi bilo bolje Srbima, ali i svima ostalima u Mostaru.

“Dajte da se svi zainteresuju, da se čuje mišljenje svih nas, sve ono što je dobro i što je loše. Bitno je da pokažemo i različito mišljenje i ideje, ali da dođemo do zajedničkog cilja”, izjavio je Milivojević.

Petrović i Milivojević su u Mostaru obišli više naselja i razgovarali sa nekoliko porodica kako bi sagledali situaciju i predstavili svoje planovove i ciljeve.


(Vijesti.ba / NN)

Povezane vijesti

Radnicima u elektroenergetskom sektoru povećane plate

admin

“Neka bude svjetlost nad Mostarom” Počela akcija prikupljanja sredstava za obnovu Saborne crkve

admin

Haos u Mostaru: Jaka kiša i vjetar nosili sve pred sobom (VIDEO)

D D

Među 50 najmoćnijih u Srpskoj našla se i tri Hercegovca

admin

Nevesinjci se sve više okreću Mostaru (Video)

admin

KONKURS ZA POSAO Trgovac u maloprodajnom objektu (m/ž)

admin