Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

PORAST 1500 ODSTO: Golišavom fotografijom pozvala pratioce da se registruju za glasanje

Nakon te njene objave zabilježen je porast od nevjerovatnih 1.500 posto u odnosu na prethodni dan na američkom mrežnom alatu za registraciju i provjeru birača

Čini se da Kajli Džener (Kylie Jenner) fotografijom u badiću može uticati čak i na izbore u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, najmlađa članica klana kardašian-Džener (Kardashian-Jenner) upotrijebila je jednu fotografiju sebe u badiću kako bi pratitelje pozvala da se registriraju za glasanje na predsjedničkim izborima u SAD-u.

– Jeste li se registrirali za glasanje? Kliknite na link u mojoj biografiji… Hajdemo se dogovoriti da glasamo skupa – napisala je Kajli uz fotografiju u badiću.

Nakon te njene objave zabilježen je porast od nevjerovatnih 1.500 posto u odnosu na prethodni dan na američkom mrežnom alatu za registraciju i provjeru birača, prenosi The Hill.

View this post on Instagram

🌙⭐️💫⚡️✨🌟

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

– Nakon objave Kajli Džener na Instagramu, porast interakcija s Vote.org govori o energiji među mladim Amerikancima koji žele biti sigurni da će se njihov glas čuti na ovim izborima – rekla je izvršna direktorica Vote.org, Andrea Hejli (Hailey).

Povezane vijesti

U Mostaru počeli pregovori: Jedno važno mjesto pripada i Srbima

admin

PONOVO NA GLASANJE CIK BiH poništila izbore u Srebrenici i Doboju

admin

Bakalar: Ponovno brojanje svih glasova u Mostaru nije loša ideja

admin

Mostar: Srpskim posmatračima nije dozvoljeno na uđu na više biračkih mjesta

admin

Mostarski Srbi odbili da se sastanu sa Inckom

admin

Zoran-Zoka Janković: Milivojević je antifašista, neće oštetiti ni jednog Mostarca

admin