Grad Trebinje
Hercegovina

Prepuna sala na tribini Liste za pravdu i red

U Domu kulture u Nevesinju održana je tribina “Liste za pravdu i red” na kojoj su predstavili kandidati ovog pokreta za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH.

Tribini je prisustvovao veliki broj Nevesinjaca, a sala je bila mala da primi sve one koji su htjeli da čuju Nebojšu Vukanovića i ostale kandidate ove liste.

Hercegovci, ovog puta imaju lak izbor, a to je da podrže Pokret čije je sjedište u Hercegovini. Ovaj Pokret Hercegovcima će vratiti dostojanstvo, a Hercegovini izgubljeni značaj, istaknuto je na tribini.

Naš cilj je sa jakim poslaničkim Klubom u Narodnoj skupštini Republike Srpske i ulaskom u Parlamentarnu skupštinu BiH, budemo jak i nezaobilazan faktor bez koga se neće moći dogoditi sistemske promjene, za koje se zalažemo, prije svega pitanje lustracije, porijekla imovine, sukoba interesa, uravnoteženje društva i smanjenja jaza između običnog čovjeka i bogate oligarhije, rekao je Vukanović.

Hercegovina mora imati bar dva ministra u novoj Vladi, naglasio je Vukanović u svom izlaganju koje je često prekidano aplauzima prisutnih Nevesinjaca.

Povezane vijesti

Trebinjci za “Jadran Trebinje” o Dodikovoj posjeti Vladimiru Putinu (Video)

admin

Istraživanje Faktor Plus: Trivićeva ispred Dodika, Cvijanovićeva ispred Šarovića

admin

Dodik: Aerodrom u Trebinju se mora uraditi

admin

Trivić: Pobjeda za bolju Srpsku (VIDEO)

admin

Milan Stevanović Piksel za Srpskainfo: Nema sigurnih glasova, novac ništa ne garantuje, šatori su zastarjeli

admin

Novac za izbore obezbijeđen kroz nametnute zakone

admin

Komentar