Grad Trebinje
Trebinje

Trivić: Pobjeda za bolju Srpsku (VIDEO)

Trebinjci su sinoć veličenstveno priredili doček predsjedničkim kandidatima Jeleni Trivić, za predsjednika Republike Srpske,  i Mirku Šaroviću, za srpskog člana Predsjedništva BiH. 

Trebinje je bilo u znaku opozicionih predsjedničkih kandidata.

Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku: 

-Кljučni ekonomski resurs ove zemlje, Elektroprivredu, oduzećemo iz ruke jedne stranke i njihovih tajkuna, i vratiti je narodu, na korist naroda, poručio je predizbornom skupu u Trebinju Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi želimo da sva naša djeca imaju jednake šanse, a ne samo ona sa crvenom knjižicom. Jednake šanse da najbolji, najsposobniji i najtalentovaniji dobiju svoj posao. Tako je pravedno i takva će biti politika SDS“ rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će nova vlada koju će predvoditi SDS posebnu pažnju staviti na obnovu i izgradnju infrastrukture u Hercegovini.

„Кao prioritet ćemo uzeti puteve Ljubinje – Stolac, Berkovići – Nevesinje, a ključna saobraćajnica koju želimo da promovišemo je brza cesta od Bijeljine do Trebinja, preko istočnog dijela Republike Srpske, uz autoput Istočno Sarajevo – Beograd, koji će biti jedna od najvažnijih saobraćajnica u Republici Srpskoj.

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske poručila je da je večerašnji skup u Trebinju pokazao da na izborima treba očekivati pobjedu koja će biti samo prvi korak u pobjedi za bolju Srpsku.

„Pobijedićemo, pobijedićemo korupciju kojom je Republika Srpska okovana. Mi ćemo osloboditi Hercegovinu i sačuvati narod u Republici Srpskoj, koja je naša najveća pobjeda 20 vijeka“ rekla je Trivićeva

Kandidat Listе za pravdu i rеd – Nеbojša Vukanović za Narodnu skupštinu Rеpublikе Srpskе u Izbornoj jеdinici dеvеt Nеbojša Vukanović istakao jе da ova lista jеdina ima sjеdištе u Hеrcеgovini i da su pokazali u Narodnoj skupštini kako sе bori za Hеrcеgovinu.

-Siguran sam da ćе naša lista imati jak klub u novom sazivu Narodnе skupštinе RS i mi nеćеmo biti dio vlasti ukoliko Hеrcеgovina nе budе zastupljеna u novoj vlasti. Naši su ciljеvi saobraćajna dеblokada Hеrcеgovinе, borba protiv kriminala i korupcijе i novi rеformski zakoni – istakao jе Vukanović.

Povezane vijesti

Prepuna sala na tribini Liste za pravdu i red

admin

Trebinjci za “Jadran Trebinje” o Dodikovoj posjeti Vladimiru Putinu (Video)

admin

Istraživanje Faktor Plus: Trivićeva ispred Dodika, Cvijanovićeva ispred Šarovića

admin

Dodik: Aerodrom u Trebinju se mora uraditi

admin

Milan Stevanović Piksel za Srpskainfo: Nema sigurnih glasova, novac ništa ne garantuje, šatori su zastarjeli

admin

Novac za izbore obezbijeđen kroz nametnute zakone

admin

Komentar