Grad Trebinje
Trebinje

Raspisan javni poziv za dodjelu mini-grantova

Agrarni fond grada Trebinja raspisao je javni poziv za dodjelu mini-grantova namijenjenih za podršku poljoprivrednim proizvođačima.

U pozivu se navodi da se program realizuje s ciljem podsticanja i razvoja poljoprivredne proizvodnje na području Trebinja, a finansiraće se iz sredstava fonda u skladu sa planom i programom utroška sredstava Agrarnog fonda grada Trebinja u 2020. godini.

“Pravo na sredstva granta gradskog Agrarnog fonda, namijenjena za dodjelu mini- grantova poljoprivrednim proizvođačima, moći će ostvariti sva fizička lica sa prebivalištem na području Trebinja koja se nalaze na evidenciji nezaposlenih, koja se bave ili planiraju da pokrenu sopstvenu poljoprivrednu proizvodnju i imaju osmišljen biznis-plan za odgovarajuća nova ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju, koji su prethodno uputili molbu gradu za konkretnu podršku putem svojih mjesnih zajednica, te koja su upisana u bazu podataka poljoprivrednih proizvođača gradskog Agrarnog fonda”, piše u pozivu trebinjskog Agrarnog fonda.

Podnosioci zahtjeva biće u obavezi da dostavljenim biznis-planom konkurišu za precizirane namjene i ispunjavaju određene uslove u zavisnosti od vrste proizvodnje.

Javni poziv i biznis-plan nalazi se na zvaničnoj stranici Agrarnog fonda i grada Trebinja, kao i na oglasnoj tabli Agrarnog fonda i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja. 

Povezane vijesti

Banjalučke delicije u Hercegovini, otvara se Krajiška kuća u Trebinju

admin

Otvorena prodavnica za penzionere, prva u regionu (Video)

admin

Postavljeni plastenici za socijalno ugrožene kategorije

admin

ZA POHVALU I PRIMJER: Uspješno poslovanje Hercegovačke kuće (Video)

admin

Trebinjskim ratarima oko pola miliona KM

admin