Republika Srpska

Šarović za Srpskainfo “Što se mene tiče, Vukanović je uvijek dobrodošao”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je da svaka stranka ili pojedinac donosi vlastite odluke kako će i sa kim politički djelovati i kako će voditi svoju političku borbu.

Šarović je ovo kazao za Srpskainfo komentarišući navode narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da “više nikome neće davati podršku i da će opozicija morati dobro da se namuči da ga privoli da ponovo razgovara sa njima”.

– Svaka stranka ili pojedinac donosi vlastite odluke kako će i sa kim politički djelovati i kako će voditi svoju političku borbu. I to je principijalan stav SDS. Bilo kakvu odluku u tom smislu, bilo koga, mi ćemo poštovati. Vrijeme će pokazati koliko smo sposobni svi mi koji sebe zovemo opozicijom, djelujemo zajedno u bilo kom obliku, kako bismo se suprostavili aktuelnoj vlasti – rekao je Šarović.

On je dodao da je motiva za kompromise na pretek.

– Motiva da pravimo kompromise i budemo dio jednog zajedničkog fronta je na pretek i upravo oni bi trebali prevladati, a biće i mnogo zamki pred opozicijom koje su uvijek prijetnja da na predstojeće izbore idemo u dvije ili više kolona, što bi bila velika šteta – rekao je Šarović.

Dodao je da je narodni poslanik Nebojša Vukanović uvijek dobrodošao na sastanke opozicije koji se tiču priprema za predstojeće izbore 2022. godine.

– Ne vidim nikakve razloge da na sastanke opozicije koji se tiču priprema za opšte izbore ne bude pozvan i Vukanović, a na njemu je da odluči da li će se odazvati. Što se mene tiče, uvijek je dobrodošao. Svi drugi formati sastanaka opozicionih stranaka bilateralni ili drugi o temama koje se ne odnose na pripreme za opšte izbore, stvar su tih stranaka i ne vidim u tome ništa sporno – poručio je Šarović.

srpskainfo.com


  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Povezane vijesti

“Najveći patriotizam je raditi za otadžbinu” Šarović se prisjetio povratka Dučića u Hercegovinu prije tačno 21 godinu (VIDEO)

admin

Ko su vođe opozicije u Republici Srpskoj? Jelena, Vukan i Draško na protestima ZASJENILI LIDERE PARTIJA

admin

Vukanović izašao na binu, a onda je uslijedilo ODUŠEVLJENJE OKUPLJENIH (Video)

admin

Vukanović o konferenciji Viškovića i Šeranića: Asociralo me na onu staru “operacija uspješna, pacijent je mrtav”

admin

“Uništili ste nas iz temelja” Vukanović traži da nadležni PODNESU OSTAVKE zbog afere “Kiseonik”

admin

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više