Grad Trebinje
Republika Srpska

Šarović za Srpskainfo “Što se mene tiče, Vukanović je uvijek dobrodošao”

Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je da svaka stranka ili pojedinac donosi vlastite odluke kako će i sa kim politički djelovati i kako će voditi svoju političku borbu.

Šarović je ovo kazao za Srpskainfo komentarišući navode narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da “više nikome neće davati podršku i da će opozicija morati dobro da se namuči da ga privoli da ponovo razgovara sa njima”.

– Svaka stranka ili pojedinac donosi vlastite odluke kako će i sa kim politički djelovati i kako će voditi svoju političku borbu. I to je principijalan stav SDS. Bilo kakvu odluku u tom smislu, bilo koga, mi ćemo poštovati. Vrijeme će pokazati koliko smo sposobni svi mi koji sebe zovemo opozicijom, djelujemo zajedno u bilo kom obliku, kako bismo se suprostavili aktuelnoj vlasti – rekao je Šarović.

On je dodao da je motiva za kompromise na pretek.

– Motiva da pravimo kompromise i budemo dio jednog zajedničkog fronta je na pretek i upravo oni bi trebali prevladati, a biće i mnogo zamki pred opozicijom koje su uvijek prijetnja da na predstojeće izbore idemo u dvije ili više kolona, što bi bila velika šteta – rekao je Šarović.

Dodao je da je narodni poslanik Nebojša Vukanović uvijek dobrodošao na sastanke opozicije koji se tiču priprema za predstojeće izbore 2022. godine.

– Ne vidim nikakve razloge da na sastanke opozicije koji se tiču priprema za opšte izbore ne bude pozvan i Vukanović, a na njemu je da odluči da li će se odazvati. Što se mene tiče, uvijek je dobrodošao. Svi drugi formati sastanaka opozicionih stranaka bilateralni ili drugi o temama koje se ne odnose na pripreme za opšte izbore, stvar su tih stranaka i ne vidim u tome ništa sporno – poručio je Šarović.

srpskainfo.com

Povezane vijesti

Sve što je vlast Srpske obećala, ništa nije ispunila /VIDEO/

admin

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin