Grad Trebinje
Republika Srpska Video

Sve je odavno jasno: Dodik radi sve po nalogu Zapada (Video)

Milorad Dodik sporazumom u Briselu je kapitulirao i spreman je da uradi sve što od njega traži Zapad, smatra poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

Milorad Dodik sporazumom u Briselu je kapitulirao i spreman je da uradi sve što od njega traži Zapad, smatra poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

– Umjesto u Moskvu, kako je najavio, otišao je u Brisel. To je velika izdaja i kapitulacija i moglo bi se nazvati i “Prud 2”. Da smo imali ovakve takozvane pregovarače, reprezentacije u Dejtonu 1995. godine danas ne bismo imali ni “R” od Republike Srpske.”, kazao je Vukanović.

On je nglasio da se juče u Briselu pokazalo da je Dodik “marioneta u rukama Zapada, da radi sve ono što od njega Zapad traži, da je spreman na sve, izdaju i kapitulaciju.”

“Da zabije nož u leđa Rusiji i prihvati presude i domaćih i međunarodnih sudova. Prihvata štetne poteze, protiv Republike Srpske, samo pod uslovom da opstane na vlasti. On je danas pokazao svu svoju snishodljivost i poniznost prema svojim zapadnim mentorima koji mu malo isčupaju uši kad ne sluša”, kazao je Vukanović.

On je rekao da će uskoro biti protesti boraca, a ja se nadam da će protesti i otpor biti širom Republike Srpske jer je ovo, kako je naveo, crvena linija koja se ne smije preći.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Povezane vijesti

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Vukanović: Grlite se sa Čavusogluom, a kad smo mi bili u VM onda smo “poturice” (Video)

admin

Narodni poslanici razgovarali sa građanima u Trebinju (FOTO/VIDEO)

admin

Šmitovo priviđenje ili DODIKOVO OTRJEŽNJENJE: Njemački diplomata šokirao izjavom da Banjaluka ide u racionalnijem smjeru

admin

Odmazda zbog sankcija ili zaštita interesa BiH: Šta je razlog Dodikovom VETU NA SPORAZUM o trgovini s Britanijom

admin

Vukanović: Živim od Google oglasa, stan mi je manji od 40 kvadrata, a auto staro (Video)

admin

Komentar