Grad Trebinje
Izdvojeno Hercegovina

Vladika Dimitrije: Mostar zaslužuje bolju budućnost

Njegovo preosveštenstvo vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije sastao se danas u Mostaru sa nosiocem liste “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” Veliborom Milivojevićem, poručivši da očekuje da izbori u Mostaru prođu u najboljem redu i da donesu pozitivne promjene u ovom gradu.

– Mostar je divan grad. Zaslužuje da ima izbore i da ima svijetlu budućnost. Očekujem da će izbori proći u najboljem redu i demokratskoj atmosferi i da od izbora Mostar napreduje i bude istinski pozitivan primjer suživota i napretka – poručio je episkop Dimitrije.

Sastanku je prisustvovao i Branislav Okuka, savjetnik srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, te delegacija iz Gacka predvođena novim načelnikom opštine Ognjenom Milinkovićem i predsjednikom Opštinskog odbora SNSD-a Srđanom Milovićem, te sveštenici iz Mostara.

Milović je rekao da su u Mostaru da bi iskazali podršku srpskom narodu u ovom gradu i ponudili pomoć tamo gdje mogu.

– Na sastanku sa vladikom razgovarali smo o životu u Hercegovini, a posebno u Mostaru i načinu na koji možemo pomoći – naveo je Milović.

On je pozvao mostarske Srbe da daju podršku listi “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” i izaberu svoje legitimne predstavnike.

Milivojević je zahvalio svima na nesebičnoj podršci i izrazio nadu da će lista “Ostajte ovdje – zajedno za naš Mostar” imati uspjeh na izborima i imati priliku da utiče na kreiranje budućnosti ovoga grada.

SRNA

Pratite nas i putem Vibera

Povezane vijesti

Krsna slava Fondacijе ”Svеti Vukašin” (Foto)

admin

Predstavljena knjiga o vladici Atanasiju: Čovek koji je bio događaj (Foto)

admin

Milinković najavio projekte za novi izged Gacka (Video)

admin

U SUSRET PATRIJARHU – Prva kanonska posjеta Patrijarha srpskog Porfirija Hеrcеgovini (Video)

admin

Kreditno zaduženje opštine Gacko za rješenje problema vodosnabdijevanja (VIDEO)

admin

ERS popustio, “RiTE Gacku” dodatnih 30 miliona kroz novi ugovor

admin