Grad Trebinje
Republika Srpska Video

Vukanović: Grlite se sa Čavusogluom, a kad smo mi bili u VM onda smo “poturice” (Video)

Žučna rasprava se vodi na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske u Banjojluci. Nakon izglaganja Srđana Mazalice iz SNSD-a, obratio se poslanik u NSRS Nebojša Vukanović.

Mazalica je rekao da je danas opozicija da bi uvijek glasao za veto člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika jer se tako štite interesi RS.

Poslanici danas trebaju da se izjasne o Odluci o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o partnerstvu, trgovini i saradnji između Bosne i Hercegovine, Velike Britanije i Sjeverne Irske, usvojenoj bez konsenzusa na sjednici Predsjedništva BiH 8. juna.

Uslijedio je odgovor Vukanovića koji je rekao:

„Volio bih da vi patriote, i član Predsjedništva BiH, danas položite ono što ste potpisali u Briselu“.

“Pa odete u Tursku i grlite se sa Čavušogluom. Ne znam da li sam se sa majkom onako grlio kada se ne vidimo 15 dana. A kada smo mi bili u Savjetu ministara BiH, govorili ste izdajnici, poturice. Podnesite račun narodu! Vratite se u salu, nemojte bježati kao kukavica. Jesmo li saznali od vas koliko je marginalna trgovinska ramjena BiH sa Velikom Britanijom? Ovdje nas držite kao taoca. Vratili ste se u Sarajevo, kapitulirali, i sada pristajete na dodatnu centralizaciji BiH”, kazao je Vukanović.

Povezane vijesti

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Komentar