Grad Trebinje
Republika Srpska

VUKANOVIĆ TVRDI DNS-a nije sakupio dovoljno potpisa, nije im ovjerena prijava za izbore

Članovi Centralne izborne komisije BiH na današnjoj sjednici nisu ovjerili Prijavu za izbore Demokratskog narodnog saveza, na čijem je čelu Nenad Nešić, jer nisu prikupili dovoljan broj potpisa neophodnih da bi DNS izašao na izbore na svim nivoima vlasti za koje se ova stranka prijavila, objavio je ovo na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Vukanović piše da je “Čudno da DNS i Nešić nisu uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa, a prije samo desetak dana su se razmetali i glumili veličinu, nudili da će meni dati i pomoći da prikupim potpise i novac da izađem na izbore!?”.

“Ostaje da se vidi da li će DNS do ponedeljka u 16 časova prikupiti neophodne potpise i dokumenta, i da li će, i na kojim nivoima, izaći na izbore. Ako se po jutru dan poznaje, i po ovome će se vidjeti „snaga“ i rezultat DNS-a na Opštim izborima u oktobru”, napisao je Vukanović.

Povezane vijesti

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Komentar