Grad Trebinje
Republika Srpska

Vukanović odgovorio DNS: Sredstva koja prikupite donirajte u dobrotvorne svrhe

Kako oni pomažu tako im bog pomogao – ovim riječima je narodni poslanik Nebojša Vukanović prokomentarisao „humanitarnu akciju“ koju su funkcioneri DNS iz Doboja pokrenuli kako bi mu pomogli da skupi novac i potpise za kandidaturu za člana Predsjedništva BiH.

Vukanović poručuje da novac i potpise neće prihvatiti te savjetuje DNS da sredstva koja prikupe daju u dobrotvorne svrhe.

– Meni od njih apsolutno nikada ništa nije trebalo. Niti od njih niti od ikoga drugog. Ne treba mi nikakva pomoć, niti sam je ikada tražio. Kada sam komentarisao iznos koji je potrebno uplatiti za kandidaturu za člana Predsjedništva i Parlament BiH, nisam to komentarisao da bi mi neko pomogao, već da bih skrenuo pažnju na to da je ta cijena previsoka za one koji pošteno zarađuju novac od svog rada – kaže Vukanović za Srpskainfo.

On ističe da taj novac ne može da izdvoji svaki građanin, a on dijeli sudbinu većine građana Republike Srpske.

Vukanović kaže da je i 5.000 KM, a da ne govori o 25.000 ili 50.000 KM.

– Sve svoje račune plaćam sam. Isključivo se oslanjam na podršku naroda. Hvala bogu, imam više nego dovoljno od svoga rada – ističe Vukanović.

On dodaje da njegova Lista za pravdu i red izlazi na političku scenu neukaljana i da će ispuniti sve uslove i prikupiti neophodne potpise za Narodnu skupštinu RS i Parlament BiH.

Vukanović kaže da su u samo nekoliko dana već uspjeli da prikupe dovoljno potpisa za NSRS jer su naišli na dobru reakciju građana.

– Građani se sami javljaju i nude pomoć tako da će DNS i drugi ostati šokirani rezultatom koji će Lista za pravdu i red imati na ovim izborima. Volio bih da vidim kako bi pojedinci iz DNS bez ikakve stranačke infrastrukture i novaca učinili to što mi iz Liste za pravdu i red činimo – ističe Vukanović.

On je pozvao lidera DNS, Nenada Nešića da otkrije porijeklo svog novca ali i novca pojedinih istaknutih članova DNS, te svojih kumova i prijatelja.

– Neka polože račune i kažu odakle im sva ta silna imovina po Budvi, Herceg Novom, Novom Sadu, Beogradu… Odakle im novac da prave milionske komplekse na Jahorini i objekte u Istočnom Sarajevu. Ne trebaju oni meni pomagati, njihova navodna humanitarna akcija je licemjerstvo. I dalje tvrdim da je DNS kukavičje jaje koje je vlast podmetnula opoziciji da naprave što veću smutnju, razdor i nemire među nama. Narod će na izborima reći da li više poštuje Vukanovića ili Nešića i DNS – poručio je Vukanović.

Snježana Karić/srpskainfo

Povezane vijesti

Sve što je vlast Srpske obećala, ništa nije ispunila /VIDEO/

admin

Na pomolu svadba: Ženi se Nebojša Vukanović

admin

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin