Grad Trebinje
Republika Srpska

Vukanović opominje opoziciju: Ne pravite račun bez krčmara!

“Dosta sam se ja uzmicao za opštu stvar i stavljao glavu na panj, tamo gdje niko drugi ne bi stavio nogu, i sigurno sam, ako ništa drugo, zaslužio maksimalno poštovanje i uvažavanje, bar onakvo kakvo imam u narodu, od Prijedora i Šamca do Trebinja”, kazao je Vukanović

Poslanik u Klubu SDS u NSRS Nebojša Vukanović uputio je oštre kritike opozicionim liderima SDS Mirku Šaroviću i Branislavu Borenoviću zbog jučerašnjeg sastanka i razgovora u vezi narednih koraka opozicije i zajedničkog učešća na predstojećim opštim izborima.

– Očito da smatraju da sam marginalac i nepotreban, da bez mene mogu srušiti Dodika i režim, ali bojim se samo da se ne presaberu i ne naprave račun bez krčmara – poručio je Vukanović.

Naglašavajući da voli da se bori bez kompromisa i zadrške sa mafijom na vlasti, Vukanovič je kazao da ne kalkuliše i ne taktizira.

“Dosta sam se ja uzmicao za opštu stvar i stavljao glavu na panj, tamo gdje niko drugi ne bi stavio nogu, i sigurno sam, ako ništa drugo, zaslužio maksimalno poštovanje i uvažavanje, bar onakvo kakvo imam u narodu, od Prijedora i Šamca do Trebinja”, kazao je Vukanović.

Podsjetimo da je juče u Banjaluci održan sastanak članova Predsjedništva SDS i PDP, na kome se razmatrala dosadašnja saradnje dvije stranke, kao i mogućnost joć veće saradnje u narednom periodu s ciljem pobjede na predtojeim opštim izborima, koji će biti održani 2022. godine.

Takođe je razmatrana i aktuelna situacija u RS i BiH,gdje je ocijenjeno da ima puno nezadovoljnih i da su neophodne promjene vlasti i u RS i na nivou BiH.

SDS i PDP su najavili mogućnost razgovora i sa ostalim strankama i pojedincima koji nisu zadovoljni sadašnjim stanjem.

BN

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Povezane vijesti

Jelena Trivić kod Nebojše Vukanovića

admin

Zvali su ga “hercegovački Draško”, a sad ga zovu “mali Vukan”: Student pomeo na izborima iskusne političare i postao NAJMLAĐI POSLANIK U SRPSKOJ

admin

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

admin

Podrška Šaroviću i Jeleni Trivić od Vukanovića

admin

Vukanović: Grlite se sa Čavusogluom, a kad smo mi bili u VM onda smo “poturice” (Video)

admin