Grad Trebinje
Republika Srpska

ZAVRŠEN SASTANAK VLADAJUĆIH “Već sutra ćemo razriješiti kadrove DNS KOJI PRAVE PROBLEME”

Sastanak savjeta koalicije je završen i konstatovali smo da nakon izlaska DNS koalicija ostaje jedinstvena, nema opasnosti za rad Vlade i provođenje politike Vlade, rekao je lider SNSD Milorad Dodik.

Sačekaćemo izjašnjavanje gradskih i opštinskih odbora DNS, ko ostaje s nama radićemo zajedno u punom kapacitetu. Već sutra ćemo razriješiti kadrove DNS koji prave problem – rekao je Dodik.

Dodik je rekao da je odluka vrha DNS nepotrebna i ishitrena, ali da mu je drago da ostale partije ostaju jedinstvene u koaliciji.

– Razgovaraćemo sa predstavnicima bezbjednosnih agencija, ako bude saznanja o korupciji, bićemo jednako oštri prema svima, makar bili i iz SNSD – rekao je Dodik.

On je odgovarajući na pitanja novinara rekao da nije dijelio i cijepao DNS, inače ne bi bili u koaliciji.

– Oni su smatrali da su dovoljno jaki, da mogu raditi šta hoće. Došle su do nas informacije o bahatosti, samo jedno preduzeće je moglo raditi putarske poslove. Reket je bio i po 200.000 KM. Nadležni organi će to ispitati. Ne može se niko ponašati tako raskalašeno – rekao je Dodik.

On je dodao da, što se njega tiče, ta Nešićeva grupa nema ništa sa njima, a čestiti članovi DNS koji nisu raskalašeni i korumpirani su dobrodošli.

Dodik je rekao da je rukovodstvo DNS prema Nešiću trebalo preduzeti mjere još kad je na privatnoj zabavi šutao novac, ali to nisu uradili.

– Kad smo nedavno Nešiću rekli da ne može tako, da ne može samo jedna firma dobijati sve poslove, da nema reketiranja, on je rekao da je bolestan i da svakako ne može više raditi direktorski posao. Rekao je da je bolestan, a onda počeo napadati SNSD i javno nas optuživati za ovo ili ono – rekao je Dodik.

SRPSKAinfo.com

Povezane vijesti

U Mostaru počeli pregovori: Jedno važno mjesto pripada i Srbima

admin

PONOVO NA GLASANJE CIK BiH poništila izbore u Srebrenici i Doboju

admin

Bakalar: Ponovno brojanje svih glasova u Mostaru nije loša ideja

admin

Mostar: Srpskim posmatračima nije dozvoljeno na uđu na više biračkih mjesta

admin

Mostarski Srbi odbili da se sastanu sa Inckom

admin

Zoran-Zoka Janković: Milivojević je antifašista, neće oštetiti ni jednog Mostarca

admin