Video Trebinje

Poligraf očekuje dobar izborni rezultat u Trebinju (Video)


Predsjednik Političkog građanskog fronta Poligraf Zoran Talić posjetio je Gradski odbor Trebinja, gdje je razgovarao sa kandidatima za Skupštinu grada Trebinja o aktivnostima za predstojeće lokalne izbore.

– Gradski odbor Poligraf-a Trebinje ima punu podršku rukovodstva stranke. Podrška je usmjerena prije svega na aktivnost odbora koji su za dobrobit građana Trebinja. Razgovarali smo o projektima koji su od interesa za Republiku Srpsku a što je Poligraf predstavio na svojoj osnivačkoj Skupštini. To su projekti koji se odnose na Jadransko Jonsku magistralu ali i to da je Hercegovina zaleđe mediterana. U tom potencijalu vidimo ogromnu šansu za dalji razvoj tog grada. Činjenica leži u tome da je Trebinje udaljeno od Jadrana samo dvadesetak kilometara, a najbliži morski grad mu je Dubrovnik. Mislim da je jasno da se naš fokus treba bazirati na razvoju Trebinja, kao turističke destinacije, i mjesta sa velikim turističkim, poljoprivrednim i energetskim potencijalom – rekao je Talić.

Kandidati Poligrafa za Skupštinu grada Trrebinja upoznali su predsjednika stranke o dosadašnjim aktivnostima kao i aktivnostima koje će sprovoditi do lokalnih izbora. Predsjednik Gradskog odbora Trebinja Zoran Anđušić i nosilac liste Poligrafa u Trebinju, istakao je da očekuju dobar izborni rezultat zasnovan na dobroj saradnji sa građanima.

– Mi smo u Trebinju predstavili predsjedniku partije dosadašnje i naredne aktivnosti koje ćemo sprovoditi do lokalnih izbora. Naš osnovni zadatak je razvoj naše lokalne zajednica koji karakteriše rad aktivista i simpatizera na terenu u direktnom kontaktu sa građanima. Pokrenuli smo brojne kvalitetne inicijative koje za cilj imaju rješavanje mnogih komunalnih i infrastrukturnih problema a koje su nam naši aktivisti delegirali u saradnji sa sugrađanima. Naša organizacija je spremna za izbore i uvjeren sam u odličan izborni rezultat – rekao je Anđušić.

Talić je, nakon održanog sastanka, poručio da je Poligraf stranka čiji je fokus djelovanja projektni, programski i vizionarski orijentisan – kako u Banjaluci tako i u Trebinju sa ciljem poboljšanja kvaliteta života svih građana te da će tim načinom rada Poligraf sigurno biti jaka parlamentarna stranka nakon lokalnih izbora.

Srpskacafe.com


Povezane vijesti

Korona (ne) može odgoditi lokalne izbore u BiH

admin

“MOŽE BITI I MANJA OD 50 ODSTO” Hoće li porast zaraženih smanjiti IZLAZNOST na izbore

admin

Korona kampanju u Trebinju preselila na internet (Video)

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više