Grad Trebinje
Hercegovina

APEL SRBIMA U MOSTARU Ne vjerujte Incku – on samo nevolje donosi

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je najava visokog predstavnika Valentina Incka da bi trebalo da se sastane sa Srbima u Mostaru “najava da bi visoki mešetar u BiH mogao da pokuša da izmanipuliše malu srpsku zajednicu u tom gradu, ali da se nada da će Srbi znati da mu odgovore”.

“Svaki pokušaj lobiranja uoči lokalnih izbora u Mostaru od neizabranog stranca je grubo miješanje u unutrašnja pitanja i ne može biti pozdravljeno sa naše strane”, rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše najavu da bi Incko trebalo da posjeti Mostar i razgovara sa tamošnjim Srbima uoči predstojećih izbora u ovom gradu.

Dodik je naglasio da kao osvjedočeni bošnjačko-muslimanski lobista Valentin Incko ne traži susret sa Srbima da bi im pomogao, već da bi oni pomogli njemu u ostvarivanju nekog cilja za Bošnjake.

Zato apelujem na Srbe Mostara da se klone Incka i kada darove donosi, jer on samo donosi nevolje”, konstatovao je Dodik.

SRNA

Povezane vijesti

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Sve je odavno jasno: Dodik radi sve po nalogu Zapada (Video)

admin

Šmitovo priviđenje ili DODIKOVO OTRJEŽNJENJE: Njemački diplomata šokirao izjavom da Banjaluka ide u racionalnijem smjeru

admin

Odmazda zbog sankcija ili zaštita interesa BiH: Šta je razlog Dodikovom VETU NA SPORAZUM o trgovini s Britanijom

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin

Nema više “Despota” pred Vladom RS, je li prošla opasnost po Dodika?

admin