Grad Trebinje
Trebinje

Dobro došli na Dan otvorenih vrata u MF banku u Trebinju!

Dan otvorenih vrata u poslovnici MF banke u Trebinju, na adresi Sokolska 1a, ovog će petka, 17. juna, biti prilika za sve mještane ovog grada da se dodatno upoznaju sa aktuelnom ponudom proizvoda i usluga ove banke.

Pored aktuelne kampanje „Za sve koji se vraćaju kući“ – nove kreditne ponude MF banke namijenjene sezonskim radnicima, u ovoj banci su pripremili i poseban akcijski popust na plaćanje režijskih računa.

„Dan otvorenih vrata realizujemo u želji da predstavimo naše trenutne akcije od kojih svakako izdvajamo promotivne popuste na plaćanje režijskih računa u okviru koje provizija na plaćanje 3 režijska računa istovremeno iznosi 2 konvertibilne marke, a za 4 ili 5 računa iznosi 3 konvertibilne marke.  Sa velikim zadovoljstvom pozivamo klijente i sugrađane da posjete poslovnicu naše banke, a mi se unaprijed radujemo druženju i razgovoru sa njima“, ističe Željko Šupić, šef filijale MF banke u Trebinju.

MF banka na području grada Trebinja posluje od oktobra prošle godine, a svojim jedinstvenim domaćinskim pristupom, fleksibilnošću i raznovrsnom ponudom predstavlja svojevrsno osvježenje na finansijskom tržištu u Hercegovini.

Kako biste dobili više korisnih informacija o svim njihovim uslugama, iz filijale MF banke u Trebinju vam žele dobrodošlicu na Dan otvorenih vrata u petak 17.juna 2022.godine.

Povezane vijesti

MF banka organizovala dan otvorenih vrata

admin

MF banka uz Teatar fest „Petar Kočić“ 2022

admin

Intervju sa Bojanom Luburićem, predsjednikom Uprave MF banke

admin

Komentar