Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

MF banka organizovala dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata u poslovnici “MF banke” u Trebinju, na adresi Sokolska 1a, danas je, bio prilika za sve mještane Trebinja da se dodatno upoznaju sa aktuelnom ponudom proizvoda i usluga ove banke.

Ova banka u našem gradu posluje od oktobra prošle godine, a svojim jedinstvenim pristupom, raznovrsnom ponudom i fleksibilnošću predstavlja pravo osvježenje na finansijskom tržištu Hercegovine.

Danas je predstavljena aktuelna ponuda „Za sve koji se vraćaju kući“ – nova kreditna ponude MF banke namijenjene sezonskim radnicima, a u ovoj banci su pripremili i poseban akcijski popust na plaćanje režijskih računa.

“Fleksibilni smo prema klijentima i njihovim potrebama. Zahvaljujući tome već smo ostvarili zapažene rezultate, što su prepoznali i naši sugrađani. Dan otvorenih vrata realizujemo u želji da predstavimo naše trenutne akcije od kojih svakako izdvajamo promotivne popuste na plaćanje režijskih računa u okviru koje provizija na plaćanje 3 režijska računa istovremeno iznosi 2 konvertibilne marke, a za 4 ili 5 računa iznosi 3 konvertibilne marke.  Sa velikim zadovoljstvom pozivamo klijente i sugrađane da posjete poslovnicu naše banke, a mi se unaprijed radujemo druženju i razgovoru sa njima“, ističe Željko Šupić, šef filijale MF banke u Trebinju

gradtrebinje.com

.

Povezane vijesti

Dobro došli na Dan otvorenih vrata u MF banku u Trebinju!

admin

MF banka uz Teatar fest „Petar Kočić“ 2022

admin

Intervju sa Bojanom Luburićem, predsjednikom Uprave MF banke

admin

Komentar