Grad Trebinje
Region

Dodik čestitao Bečiću

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore, izrazivši uvjerenje da će izborom na tu važnu poziciju dati značajan doprinos razvoju dobrosusjedskih odnosa Crne Gore i BiH.

“Uvjeren sam da će Vaš izbor na funkciju predsjednika parlamenta biti podstrek daljem sveobuhvatnom razvoju Crne Gore i da ćete biti posvećeni osnovnim principima na kojima počivaju sve demokratske države”, istakao je Dodik.

Srpski član Predsjedništva naveo je u čestitki da Republika Srpska, BiH i Crna Gora treba da ojačaju saradnju na svim poljima na dobrobit njihovih stanovnika, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Izrazivši poštovanje i uvažavanje, Dodik je Bečiću poželio mnogo uspjeha u radu na novoj funkciji.

Aleksa Bečić, lider jedne od tri koalicije koje su pobijedile na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta, izabran je juče na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Skupštine Crne Gore, dok je Zdravko Krivokapić predložen za mandatara za sastav nove crnogorske vlade.

Povezane vijesti

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Sve je odavno jasno: Dodik radi sve po nalogu Zapada (Video)

admin

Šmitovo priviđenje ili DODIKOVO OTRJEŽNJENJE: Njemački diplomata šokirao izjavom da Banjaluka ide u racionalnijem smjeru

admin

Odmazda zbog sankcija ili zaštita interesa BiH: Šta je razlog Dodikovom VETU NA SPORAZUM o trgovini s Britanijom

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin

Nema više “Despota” pred Vladom RS, je li prošla opasnost po Dodika?

admin