Grad Trebinje
Izdvojeno Trebinje

Dodik: Trebinje – grad uspjeha SNSD-a

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Trebinje grad uspjeha SNSD-a i da je u njega došao po još jednu pobjedu za gradonačelnika i za odborničku listu ove stranke, što je najbolja ponuda Trebinjcima.
Dodik je izrazio namjeru da u Trebinju budu nastavljeni projekti Vlade Republike Srpske i da ovaj grad bude na ponos svih.

“Imamo namjeru da sa Vladom Srbije završimo brzo aerodrom, to će biti ozbiljna promjena načina života ovdje i obezbijediće novi impuls za dodatni razvoj, ne samo turizma, već i ukupnog privrednog života”, rekao je Dodik novinarima u Trebinju.

On je naveo da iza političara ne ostaju riječi, nego djela, te istakao da je SNSD zajedno sa svojim ljudima ostavio snažan pečat na ukupan razvoj Trebinja.

“Bez obzira na pandemiju virusa korona koja je učinila ozbiljan pritisak na rad privrede, prije svega na turizam, Trebinje je bilo jedan od najživljih gradova ove sezone u regionu. To govori o tome da smo uspjeli da prezentujemo i grad i njegove potencijale, a sa dolaskom i izgradnjom aerodroma svakako će to biti još bolje”, poručio je Dodik.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Mirko Ćurić rekao je novinarima da predizborna kampanja protiče u najboljem redu.

“Za nas nije kampanja 30 dana, za nas je kampanja 365 dana u godini, tako da djela pokazuju više od riječi. Ne bismo željeli da u ovom izbornom periodu ispašta građanstvo, nego sve redovne aktivnosti koje imamo da ujedno ispunjavamo”, istakao je Ćurić.

On je podsjetio da i večerašnje “Dučićeve večeri poezije” nisu željeli da prekidaju, uprkos epidemiji virusa korona.

“To dovoljno govori da Trebinje ide pravim putem, pravim koracima i da nam je kultura i te kako važna”, naglasio je Ćurić. 

Dodika pod platanima dočekali Ćurić i ostali kandidati

 Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik stigao je u Trebinje, gdje su ga pod Platanima dočekali kandidati ove stranke za gradonačelnika Mirko Ćurić i sa odborničke liste.

Planirana je šetnja Dodika i kandidata SNSD-a kroz grad i fotografisanje kod Dučićevog spomenika.

Dodik će u Trebinju razgovarati sa rukovodstvom Gradskog odbora SNSD-a i kandidatima za predstojeće lokalne izbore.

Prije Trebinja Dodik je danas posjetio LJubinje i Višegrad. 

SRNA

Povezane vijesti

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Sve je odavno jasno: Dodik radi sve po nalogu Zapada (Video)

admin

Šmitovo priviđenje ili DODIKOVO OTRJEŽNJENJE: Njemački diplomata šokirao izjavom da Banjaluka ide u racionalnijem smjeru

admin

Odmazda zbog sankcija ili zaštita interesa BiH: Šta je razlog Dodikovom VETU NA SPORAZUM o trgovini s Britanijom

admin

Srbija i Hrvatska pod pritiskom zbog SNSD i HDZ: Pred njemačkim Bundestagom uskoro rezolucija o BiH

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin