Grad Trebinje
Estrada i Jet Set

Drznula se da prozove Natašu Ninković: “Čega se pametan stidi…”

Glumica Nataša Ninković (48) našla se na meti kritika zbog toga što se ne ulepšava pomoću estetske hirurgije i estetskih zahvata.

Estetska hirurgija i težnja žena da izgledaju mlađe od svojih godina postala je deo svakodnevice, ne samo poznatih, već žena iz svih sfera društva.

Kriterijumi lepote potpuno su se pomerili, a kao čest problem ističe se to što se od žena očekuje da i u petoj, šestoj deceniji budu savršene i “mlade”.

Iako su pripadnice nežnijeg pola koje praktikuju usluge hirurga često okarakterisane kao “plastične”, ima i onih koji smatraju da je problem ukoliko se neko ne ulepšava botoksom i raznim filerima. Jedna takva kritika upućena je na račun glumice Nataše Ninković, zbog čega je došlo do haosa na društvenim mrežama.

– Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? Je*ote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, jel vi kapirate – napisala jedna korisnica Tvitera, a objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož.

Jedan fan kroz tri stavke odgovorio je korisnici Tvitera, nezadovoljnoj izgledom glumice.

“Žene Jasenovca 40-tih godina prošlog veka nisu bile botoksirane”, “Nataši je to lice sredstvo za rad, zašto bi ga umrtvljivala botoksom? Kako će preneti emociju ako pola lica ne može da pomera?”, “Ko će je birati za ulogu prikladnu njenim godinama, ako je botoksirana?”.

Ovaj tvitit izazvao je revolt Natašinih fanova, a odgovori sekretarici koja je prozvala glumicu samo su se nizali.

Mnogi su Natašu uporedili sa Monikom Beluči, hvalili ne samo njen izgled nego i način na koji se ponaša u javnom životu, njenu glumu, harizmu, ali i u krajnjoj liniji to kako je odigrala svoju ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca” od koje je sve i krenulo.

direktno.rs

Povezane vijesti

INTERVJU SA NATAŠOM NINKOVIĆ Glumica koja je Holivudu rekla “NE”

admin

“CRVENO VINO JE MOJA SLABOST” Nataša Ninković o problemu u poslu, djeci i poroku

admin

MNOGE NEDOUMICE RJEŠAVA UZ POMOĆ PSIHOLOGA Nataša Ninković o odlasku sinova u inostranstvo

admin