Grad Trebinje
Republika Srpska

“IMA OBOSTRANU UPALU PLUĆA I GASTRITIS” Direktor UKC o zdravstvenom stanju Milorada Dodika

Zdravstveno stanje srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, on se osjeća bolje i pod stalnim je nadzorom ljekara, izjavio je generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra UKC Republike Srpske Vlado Đajić.

Đajić je podsjetio da je Dodik u UKC-u hospitalizovan prije pet dana zbog bolova u želucu, mučnice, malaksalosti i otežanog disanja.

– Nakon pretraga, utvrđeno je da Dodik ima obostranu upalu pluća, gastritis, a pozitivan je bio i treći test na virus korona – rekao je Đajić novinarima u Banjaluci.

Prema njegovim riječima, konzilijum ljekara koju brinu o zdravstvenom stanju srpskog člana Predsjedništva BiH zasijeda svakodnevno.

– Konzilijum je zasjedao i danas, a prisustvovao mu je i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić – napomenuo je Đajić.

Đajić je naveo da su ljekari UKC-a u svakodnevnoj komunikaciji sa ljekarima iz Srbije i inostranstva, te da imaju usaglašene stavova o terapiji koju prima Dodik

Povezane vijesti

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Sve je odavno jasno: Dodik radi sve po nalogu Zapada (Video)

admin

Šmitovo priviđenje ili DODIKOVO OTRJEŽNJENJE: Njemački diplomata šokirao izjavom da Banjaluka ide u racionalnijem smjeru

admin

Odmazda zbog sankcija ili zaštita interesa BiH: Šta je razlog Dodikovom VETU NA SPORAZUM o trgovini s Britanijom

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin

Nema više “Despota” pred Vladom RS, je li prošla opasnost po Dodika?

admin