Trebinje

Koalicija “Naša Hercegovina” – lijepljenjem plakata otvorena kampanja


Koalicija “Naša Hercegovina – Hercegovački narodni pokret – Partija demokratskog progresa” danas su lijepljenjem plakata na trebinjskom Trgu slobode simbolično počeli kampanju za predstojeće lokalne izbore.

Početnom plakatiranju pridružile su i Srpska demokratska stranka i lista “Za pravdu i red” Nebojše Vukanovića, kao i zajednički kandidat za gradonačelnika Trebinja Ilija Stanković.

Stanković je rekao novinarima je ova koalicija kampanju počela juče paljenjem svijeća u Sabornom hrama u Trebinju, jer su htjeli da im Bog da blagoslov da bi sve proteklo u korektnoj i fer atmosferi.

Kandidat koalicije “Naša Hercegovine” za odbornika u Skupštini grada Trebinje Radenko Drašković rekao je da su u ovoj koaliciji stranke sa kojima dijele zajednički program i stavove o budućnosti i perspektivi Trebinja i da će u ovoj kampanji podržati kandidata za gradonačelnika Iliju Stankovića.

Nosilac liste “Za pravdu i red” Nebojša Vukanović rekao je novinarima da je važno da imaju skupštinsku većinu, ali je od suštinskog značaja da kandidat Ilija Stanković pobijedi na lokalnim izborima, jer je gradonačelnik ključna osoba da bi se sprovele reforme i napravio zaokret.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slavko Vučurević je rekao da je Gradski odbor PDP-a, zajedno sa Hercegovačkim narodnim pokretom podržao Stankovića jer je riječ o dokazanom privredniku i domaćinu koji je spreman da povede Trebinje putem prosperiteta i ekonomskog razvoja.

SRNA


Povezane vijesti

Vuković siguran u pobjedu SNSD-a u Bileći

admin

Nenad Nešić ZVANIČNO NAPUSTIO Klub poslanika iz RS u Parlamentu BiH

admin

Trebinje: DNS pokreće krivičnu prijavu protiv DEMOSA?! (Video)

admin

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više