Grad Trebinje
Republika Srpska

Lavrov 14. decembra sa Dodikom i rukovodstvom Srpske

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov trebalo bi 14. i 15. decembra da boravi u zvaničnoj posjeti BiH, saznaje Srna iz diplomatskih izvora.

Srni je rečeno da će ministar Lavrov boravak u BiH započeti dolaskom u Republiku Srpsku u ponedjeljak, 14. decembra, gdje će se u Istočnom Sarajevu prvo sastati i razgovarati sa srpskim članom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i rukovodstvom Republike Srpske.

Doček Lavrova i sastanak sa njim, navodi izvor Srne, trebalo bi da bude održan u sjedištu Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Nakon razgovora sa srpskim članom i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i rukovodstvom Republike Srpske, ruski šef diplomatije dan poslije, u utorak, 15. decembra, sastaće se u Sarajevu sa članovima Predsjedništva BiH.

Lavrov je trebalo 28. oktobra da posjeti BiH, ali je posjeta odgođena jer je bio u kontaktu sa licem zaraženim virusom korona.

Povezane vijesti

Vukanović: Prezirem Šmita! Ima dil sa Dodikom! (Video)

admin

Sve je odavno jasno: Dodik radi sve po nalogu Zapada (Video)

admin

Šmitovo priviđenje ili DODIKOVO OTRJEŽNJENJE: Njemački diplomata šokirao izjavom da Banjaluka ide u racionalnijem smjeru

admin

Odmazda zbog sankcija ili zaštita interesa BiH: Šta je razlog Dodikovom VETU NA SPORAZUM o trgovini s Britanijom

admin

Šta je vlast Srpske dužna hrvatskim službama?!

admin

Nema više “Despota” pred Vladom RS, je li prošla opasnost po Dodika?

admin