Grad Trebinje
Hercegovina

Neću podleći pritiscima i ucjenama! Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, malverzacije i lične interese pojedinaca!

Šesta sjednica Skupštine opštine Bileća prekinuta je danas odmah nakon druge tačke Dnevnog reda, koja se odnosila na razrješenje starih i imenovanje novih članova Opštinske izborne komisije.

Prijedlog za izbor novih članova OIK-a nije usvojen, pa se iz toga da zaključiti da pojedini članovi skupštinske većine i dalje daju podršku članovima OIK-a iz prethodnog saziva odnosno članovima SNSD-a, a protiv koga su se isti grčevito „borili” prethodnih godina.

Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, koji je osvoji rekordan broj glasova na prethodnim izborima izjavio je da ima mnogo nelogičnosti u radu ove skupštinske većine.

„Što se mene lično tiče ne želim nikakve pregovore ni dogovore sa manipulatorima. Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, lične interese i sve ono što bi bilo na štetu građana Bileće.

Neću podleći pritiscima i ucjenama i nikada neću podržati ono što nije ljudsko i pošteno.

Neka svi rade onako kako im savjest nalaže. Ni po cijenu mnogo svetijeg i bitnijeg od skupštinske većine neću prodati svoj obraz.”

ISTOK

Povezane vijesti

Povučen prijedlog odluke o raspuštanju Skupštine opštine Bileća

admin

Mijenja se skupštinska većina u Bileći? (Video)

admin

Novki Trklji, najvećem prijatelju guslara uručen poklon od Saveza guslara RS

admin

Dugovi prethodne vlasti Bilećanima stigli na naplatu: Neminovna otpuštanja radnika

admin

Budžetski deficiti u opštinama istočne Hercegovine (Video)

admin

Veselin Vujović za Moju Hercegovinu: Tužićemo sve odgovorne za katastrofalno stanje u Bileći

admin