Grad Trebinje
Trebinje

SPS TREBINJE: Predstavljeni kandidati za odbornike

Gradski odbor Socijalističke partije Srpske /SPS/ iz Trebinja predstavio je sinoć kandidate za odbornike za Skupštinu grada na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik trebinjskog odbora Dejan Bošnjak rekao je da ovaj tim čine stručni i kompetentni ljudi, čija je snaga u zajedništvu

“Smatram da ovaj grad ima veoma veliki potencijal ako uspijemo da probudimo one koji su su se uspavali i sklonili u stranu, da nam daju ono najbolje što mogu i znaju”, rekao je Bošnjak.

On je dodao da je njihov cilj da vrate politiku gdje joj je mjesto, da ona bude javna i da što više ljudi u njoj učestvuje.

Predsjednik SPS-a Republike Srpske Goran Selak napomenuo je da je ova stranka predstavljena prije šest mjeseci, te da su za taj period formirali 43 opštinska i gradska odbora u Srpskoj, odnosno BiH.

“Pokrenuli smo naš SPS i formirali smo slogan `Budućnost Srpske`. Da to ne bude samo slogan, već stvarno želimo da ostanemo svi zajedno u svojim rodnim krajevima, gradovima, opštinama i doprinesemo razvoju naše Republike Srpske”, rekao je Selak.

U Trebinju su sinoć otvorene i prostorije Gradskog odbora SPS-a, a prisutne bile brojne zvanice iz javnog i političkog života, među kojima su kandidati za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić iz SNSD-a i Ilija Stanković iz SDS-a. 

SRNA

Povezane vijesti

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Predsjedništvo SPS: Najavljena koalicija “Za budućnost Srpske”

admin

Skoko: Razmisliti o odgađanju izbora, zdravlje građana je na prvom mjestu

admin