Grad Trebinje
Izdvojeno Republika Srpska

Stevandić za BUKU: Ruku bih u vatru dao da Zeljković nema ništa s tim! Ovo je namještaljka

Izvor: BUKA

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske je za BUKU komentarisao akciju policije RS prilikom koje je uhapšeno nekoliko osoba zbog višemilionskog kriminala pri kupovini zaštitne opreme.

U toku je velika akcija MUP Republike Srpske u Banjaluci.Policija postupa po naredbi Republičkog javnog tužilaštva – Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, korupciju i najteže oblike privrednog kriminala, koje rukovodi istragom. Prema prvim informacijama petresi se obavljaju u agenciji Travel for fun, a navodno je uhapšen i vlasnik ove agencije Saša Marković. Nezvanično pretresi su i u Institutu za javno zdravstvo RS.

Pošto je direktor Instituta Branislav Zeljković, kadar Ujedinjene Srpske, pitali smo predsjednika ove stranke Stevandića kakvim informacijama on raspolaže.

Kako nam je rekao, ovo je namještaljka u kojoj neko pokušava praviti simetriju sa kriminalnim nabavkama u FBiH.

On odbacuje bilo kakvu mogućnost da je njegov kadar, direktor Instituta Zeljković umješan u neke od neregularnih radnji.

„On je najbolji i najobrazovaniji kadar. Ima samo pluseve u svom radu. Dolazi iz intelektualnog i univerzitetskog miljea i ovo mu pokušavaju namjestiti. Bilježi samo dobit sa ovom ustanovom i neko mu se sveti“, rekao je Stevandić za BUKU.

Stevandić navodi da se nije u međuvremenu čuo sa Zeljkovićem koji je juče bio izvan zemlje, ali, kako kaže, očekuje da će se vratiti kad vidi sve ovo. 

„Uvijek ću staviti ruku u vatru za ovakve ljude koji na ovako dobar način vode institucije. Ako se neko sad igra sa nama da bi pravi te simetrije tako što će napasti Zeljkoviće iza kojeg stoji mala partija, grdno se pravario“, kazao je Stevandić. 

Povezane vijesti

Podaci iz telefona OTKRIVAJU NOVE SAUČESNIKE: Protiv Branislava Zeljkovića prikupljeno još 88 dokaza

admin

“Nezavisne” donose nove detalje: “Zeljković kupio nemedicinske kamere po naduvanoj cijeni”

admin

Građanima policijski čas, a njima bahaćenje: Kako su u aferi “Korona ugovori” iskoristili vanredno stanje DA SE OBOGATE

admin

Stevandić o hapšenju: Zeljković VOZI STAROG OPELA i nema penthaus

admin

Akcija u Banjaluci: Uhapšene tri osobe, za Zeljkovićem se traga

admin

Stevandić: Delta soj je kao lovac koji vreba nevakcinisane

admin