Grad Trebinje
Republika Srpska

Banjalučki DNS podržava Igora Radojičića za gradonačelnika

Gradski odbor DNS-a Banja Luka, ostaće u koaliciji sa SNSD-om u Banjoj Luci, bez obzira na odluku stranačkog vrha o raskidu koalicije na republičkom nivou, saznaje Blmojgrad.

Prema saznanjima, u banjalučkom DNS-u čvrsto su riješeni da ostanu u savezništvu sa Igorom Radojičićem, a ovakvu poruku kandidatima DNS-a uputio je i predsjednik odbora Borivoj Obradović.

U zatvorenoj viber grupi kandidata DNS-a, Obradović je poručio da nema dileme i da će i dalje podržavati Radojičićevu kandidaturu za gradonačelnika.

– Čvrsto smatram da odlazak na drugu stranu i mijenjanje kursa u Banjaluci 30 dana pred izbore može samo štetiti našem rezultatu u Banjaluci. Mogu me napadati stranački, medijski, kako god, ali znajte da ja neću da budem čovjek koji će vas voditi u put u kojem se ne vidi ni početak ni kraj – poručio je Obradović kandidatima DNS-a.

Kako je napisao, on ne namjerava promjeniti ovakav stav, bez obzira na to šta će o tome reći rukovodstvo DNS-a.

– Sporazum sa Igorom je bio jedina opcija. Taj sporazum smo potpisali i tako smo se i ponašali – napisao je Obradović, ističući da je DNS u Banjaluci bio najkorektniji koalicioni partner.

U poruci, Obradović je podsjetio da su svi odbori DNS-a dužni da do srijede, 21.oktobra donesu odluku o koalicionim odnosima na lokalu.

Sam Obradović,u razgovoru za naš portal, istakao je da se radi o unutrašnjim stvarima DNS-a i da će javnost biti blagovremeno obaviještena o odluci Gradskog odbora.

Izvor: Blmojgrad/ATV

Povezane vijesti

VUKANOVIĆ TVRDI DNS-a nije sakupio dovoljno potpisa, nije im ovjerena prijava za izbore

admin

„Možda neću stići u Svetu zemlju, ali ću umrijeti na svetom putu“ Ovo su Vukanović i Nešić izjavili u završnom obraćanju u TV duelu (Video)

admin

Miličević: Treći blok u RS je podrška SNSD-u, to nije dobra poruka (Video)

admin

Vukanović: Nešić je otkrio svoje pravo lice

admin

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Opozicija najavljuje MASOVNE PROTESTE u septembru, ako UIO ne odustane od kupovine sporne zgrade

admin