Grad Trebinje
Trebinje

Đokić: Socijalisti u Trebinju imaju izvanredne kadrove

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da će solarne elektrane snage 71 megavat o čijoj gradnji će sutra biti potpisan koncesioni ugovor sa “Elektroprivredom Republike Srpske” biti najveći energetski objekat koji treba da se gradi na područu Trebinja.

Đokić je ponovio da Hercegovinu treba posmatrati kao energetski potencijal na kome treba da se temelji razvoj ove regije i Republike Srpske.

On je naveo da su prvi prioritet u ekonomskom razvoju nove investicije, a garant toga su ljudi koji treba to da realizuju.

“Socijalistička partije u Trebinju ima izvanredne kadrove, osposobljene, dokazane, marljive ljude posvećene svom poslu i obavezama koje politički žele da preuzmu”, rekao je Đokić, koji je večeras prisustvovao predstavljanju odbornika za Skupštinu grada Trebinja.

Predsjednik Gradskog odbora SP u Trebinju i nosilac odborničke liste Rajko Ćapin rekao je novinarima da će večeras biti predstavljeni kandidati ove partije za predstojeće lokalne izbore, kao i dio programa koji su ti kandidati koncipirali.

“Siguran sam da će imati mogućnost da ga implementiraju u narednom periodu i na taj način doprinijeti daljem razvoju našeg grada i afirmaciji naše sredine u svakoj oblasti”, dodao je Ćapin.

SRNA

Povezane vijesti

Skoko: Poskupljenje struje biće čim prođu izbori

admin

Nema poskupljenja električne energije u Srpskoj

admin

Đokić traži da RiTE “Gacko” smanji troškove i broj radnika

admin

Đokić: Poskupljenje struje u Srpskoj “trenutno nije na stolu” (Video)

admin

U Mostaru počeli pregovori: Jedno važno mjesto pripada i Srbima

admin

PONOVO NA GLASANJE CIK BiH poništila izbore u Srebrenici i Doboju

admin