Grad Trebinje
Republika Srpska

NEŠIĆ O SMJENAMA POTPREDSJEDNIKA “Rušili su ugled stranke i nisu provodili politiku DNS”

Trojica potpredsjednika DNS su zasad samo smijenjeni sa funkcija, a da li će i dalje biti članovi DNS pokazeće naredni period.

Rekao je ovo za Srpskainfo predsjednik DNS, Nenad Nešić, komentarišuću današnje smjene Đorđa Popovića, Ognjena Tadića i Dragomira Jovičića.

– Đorđe Popović je smijenjen usljed narušavanja ugleda DNS i u vezi napada na našeg član Predsjedništa DNS Bijeljina i upućenih prijetnji, jer se na taj način nedolično ponašao i uništo ugled DNS. Gospodin Tadić i Jovičić su smijenjeni zbog neprovođenje politike DNS – rekao je Nešić.

Kaže da na to kao predsjednik stranke ima pravo.

– Smijenjio sam ih po statutu stranke i sa ovlaštenjima koje ja imam, a ovlaštenja jasno kažu da je razrešenje potpredsjednika DNS isključivanje nadležnosti predsjednika DNS – rekao je Nešić.

Na pitanje da li će biti još smjena, Nešić kaže da je to sve za danas.

Povezane vijesti

VUKANOVIĆ TVRDI DNS-a nije sakupio dovoljno potpisa, nije im ovjerena prijava za izbore

admin

„Možda neću stići u Svetu zemlju, ali ću umrijeti na svetom putu“ Ovo su Vukanović i Nešić izjavili u završnom obraćanju u TV duelu (Video)

admin

Miličević: Treći blok u RS je podrška SNSD-u, to nije dobra poruka (Video)

admin

Vukanović: Nešić je otkrio svoje pravo lice

admin

Medijski mrak i afera “Kiseonik” najvažnije teme: Opozicija najavila protest protiv vlasti u Srpskoj tačno godinu dana prije opštih izbora

admin

Opozicija najavljuje MASOVNE PROTESTE u septembru, ako UIO ne odustane od kupovine sporne zgrade

admin