Grad Trebinje
Hercegovina

Rasvjetljeno ubistvo u Herceg Novom, hapšenje u Foči

Pripadnici Policijske uprave Foča u brzoj i efikasnoj akciji uhapsili su danas Zorana Marića /47/ osumnjičenog za ubistvo LJiljane Simić /54/, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Prema saznanjima Srne, policija je prilikom hapšenja kod Marića pronašla bombu, a riječ je o licu sa ozbiljnim kriminalnim dosjeom.

NJegov saučesnik Radomir Delić /36/ uhapšen je juče u Herceg Novom a sudija za istragu odredio mu je pritvor do 30 dana.

Simićeva je kandaska državljanka, a njen nestanak prijavljen je policiji 6. septembra. NJeno tijelo pronađeno 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog.

Iz crnogorske Uprave policije saopštili su da su pripadnici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Kotor u kratkom roku rasvijetlili ubistvo koje se dogodilo na teritoriji Herceg Novog.

Iz crnogorske policije naveli su da su identifikovana dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo danas u Republici Srpskoj.

Uprava policije Crne Gore zahvalila je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske na saradnji i efikasnoj reakciji.

“Odmah po dobijenoj informaciji da lice osumnjičeno za ubistvo boravi na teritoriji koja je u njihovoj nadležnosti, policija Republike Srpske je preduzela aktivnosti na lociranju ovog lica i njegovom lišenju slobode. Slijedi komunikacija nadležnih organa s ciljem izručenja ovog lica Crnoj Gori”, saopšteno je iz Uprave policije.

SRNA

Povezane vijesti

KONKURS ZA POSAO One&Only Portonovi širi svoj tim

admin

HOTELU “KRUŠO” potrebno više radnika

admin

Luksuzni hercegnovski hotel i marina Lazure u potrazi za radnicima

admin

PONOVO U HUMANOJ MISIJI Slobodan Spaić iz Herceg Novog ponudio besplatan smještaj na moru

admin

Nosilac Ordena Miloša Obilića: Zoran Mandić povjerenik PDP u Foči

admin

Višković: Izgradnja hidroelektrane “Buk Bijela” nema veze sa Crnom Gorom

admin