Grad Trebinje
Trebinje

Stevandić: Ujedinjena Srpska postala važna politička partija u Trebinju

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić podržao je kandidata SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića na predstojećim lokalnim izborima.

Stevandić je ukazao na dobre odnose ove stranke sa SNSD-om, te napomenuo da kandidata SNSD-a podržavaju i u programskim načelima.

“Nadamo se da ćemo bitno doprinijeti da Trebinje bude još jače i veće, da se ljudi vraćaju, da se pokreću novi i proizvodni i turistički potencijali i da ćemo u tome biti šampioni ne u Republici Srpskoj nego i u BiH, da ćemo se jednako radovati tom uspjehu u Banjaluci i u Trebinju jer smo saborni, ujedinjeni, oslonjeni jedni na druge”, rekao je Stevandić novinarima.

Stevandić je istakao da je Ujedinjena Srpska postala važna politička partija u Trebinju.

On je izrazio zadovoljstvo organizacijom i napretkom stranke, te se nada dobrim rezultatima na predstojećim lokalnim izborima.

“Nadamo se da ćemo poslije ovih izbora imati stabilnu Republiku Srpsku, oslonjenu na ljude koji dobro sarađuju i na lokalnom nivou i u Republici Srpskoj i na nivou BiH. Naše jedinstvo je garancija našeg opstanka i dobre saradnje”, istakao je Stevandić.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić zahvalio je Stevandiću i Gradskom odboru Ujedinjene Srpske za podršku njegovoj kandidaturi

Ćurić je rekao da je zajedno napravljena koaliciona platforma od 2020. do 2024. godine, te da se na osnovu toga, ali i svega što je ranije učinjeno, nadaju velikoj podršci.

“Djela su vidljiva i upravo na osnovu tih djela na narodu je da ih prepozna i nadamo se velikoj podršci i našem velikom radu”, zaključio je Ćurić.

SRNA

Povezane vijesti

Zašto vlast ne smijeni osuđenog Kostadina Vasića?!

admin

Krunić: Korupcija, kriminal i siledžijstvo u stranačkim redovima Ujedinjene Srpske

admin

SNSD-ov koalicioni partner predlaže odgađanje vraćanja nadležnosti, oglasio se i Dodik

admin

Podaci iz telefona OTKRIVAJU NOVE SAUČESNIKE: Protiv Branislava Zeljkovića prikupljeno još 88 dokaza

admin

Stevandić o hapšenju: Zeljković VOZI STAROG OPELA i nema penthaus

admin

Akcija u Banjaluci: Uhapšene tri osobe, za Zeljkovićem se traga

admin