Grad Trebinje
Region

Svi moraju biti jednaki pred zakonom, pa i Mićunović

Potpredsjendik Vlade Dritan Abazović čestitao je direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima. On je poručio da su mir i sigurnost preduslov svakog napretka, a svi građani, kako je kazao, moraju biti jednaki pred zakonom. To, kako je dodao, važi i za Branislava Mićunovića.

“Kada preskočimo ograde u našim glavama, bićemo jako uspješna držana”, poručio je Abazović na svojoj Fejsbuk stranici.

On je dodao da mu je žao što pripadnici Uprave policije i ANB-a nijesu Badnji dan proveli sa svojim porodicama, već su bili na radnim mjestima.

“Mir i sigurnost preduslov su svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim vjerskim, nacionalnim ili političkim opredjeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje”, naveo je Abazović na Fejsbuku.

On je svim pravoslavnim vjernicima poželio srećan Božić, uz želju “da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga dijeli”.

“Neka blagdani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori! Najveće ograde su zapravo u našim glavama. Kada njih jednom preskočimo, bićemo jako uspješna država. Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori!”, poručio je Abazović.

Povezane vijesti

Abazović: Danas je upokojen kriminalni karakter Đukanovića

admin

Građanski pokret URA poslao poruku DPS-u

admin

Abazović: Kriminal u Crnoj Gori više nema državnu zaštitu

admin

Lideri većine postigli dogovor: “Dritanovim zakonom” razbijaju monopol u tužilaštvu

admin

Zakoni o lustraciji i imovini krajem godine

admin

Izbori u Nikšiću – najvažniji ispit nove vlasti u Crnoj Gori

admin